Celebrity News

Bila je i zaprošena! Pisac, radio voditelj, legenda - Ovaj čovek bio je prva ljubav Olje Bećković (FOTO)

Prva ljubav Olje Bećković krije najromantičniju priču, koju ste čuli

Bila je i zaprošena! Pisac, radio voditelj, legenda - Ovaj čovek bio je prva ljubav Olje Bećković (FOTO)

Olja Bećković, suzdržana, odmerena i uvek spremna da da pravi odgovor, pa ipak, već godinama svesno bira da o svom privatnom životu ćuti. Kako bi zaštitila sina Luku, kome je godinama i otac i majka, čini se da Olja godinama bira da je javnost upozna samo kao TV lice. Ipak, njena harizma, šarm, celokupna ličnost, nude priču koja je mnogo više od onoga što na prvi pogled vidimo.

Ata Images

 

Devojčica rođena iz velike ljubavi Matije Bećkovića i Vere Pavladoljske, odrasla možda u oskudnim uslovima, ali u atmosferi punoj ljubavi, umetnosti i učenosti, izrasla je u buntovnicu, koja je od života uzela sve što je želela, a mnogo puta platila i previsoku cenu.

Prva ljubav Olje Bećković i priča o njoj sežu u njeno rano detinjstvo, kada je redovan gost u njihovom malom stanu bio legendarni Duško Radović.

Prva ljubav Olje Bećković - najromantičnija priča

- Svako veče je kod nas neko bio. Dolazili su Duško Radović, Steva Raičković, Borislav Mihajlović Mihiz, Aca Antić, Milovan Đilas, Zdravko Šotra, razni svet se okupljao. Kao mala, nisam imala osećaj da su oni nešto posebno, da su neke face, ali sam htela da se udam za Duška Radovića. Mislila sam da je to najlepši čovek svih vremena. Imala sam ideju da kad si mali, jednom porasteš, a da onaj što je porastao, stalno ostaje porastao; da baba zauvek ostaje baba. Tako sam i zaključila: super, samo ja da porastem, a Duško će da ostane isti kakav je i sad. Tu se već videla razlika između mene i Ljudmile, pošto sam ja mislila da je Duško najlepši na svetu, a ona je isto to mislila za Šotru. Pritom, Duško je imao one bore i spuštene obraze, i delovao je nekako topao, i nežan, i mek, a Šotra je bio pravi lep čovek, čovek sa stilom - otpočela je priču o svojoj prvoj ljubavi za "Vreme".

Pročitajte: Jedina porodična fotografija - Trudna Olja Bećković u zagrljaju supruga Vlade koji je preminuo pre dvadeset i jednu godinu

 

 

- Pošto je znao šta osećam, Duško mi je čak na pijaci kupio i nekakav “verenički prsten”, ogroman, plastični, i ja sam to sa oduševljenjem nosila. Bila sam “verena” i ta naša “romansa” trajala je godinama. Kad otputujemo kod babe u Kolašin, on nam je plaćao kad bismo ga sanjale. Javiš mu da si ga sanjala i on ti pošalje pare – stodinarku selotejpom zalepljenu za razglednicu - ispričala je doživljaje koje je nesebično delila sa sestrom Ljudmilom i u kojima su obe uživale sa nekom posebnom, dečijom emocijeom u očima.

Komentari (0)

Loading