Celebrity News

Velika PORODIČNA TAJNA koja će vas baš iznenaditi: Dijana Đoković otkriva zašto Novak i Jelena nisu KRSTILI SVOJU DECU

Deca Novaka Đokovića, iako je njihov otac veliki vernik, još uvek nisu krštena, a evo i zašto...

Velika PORODIČNA TAJNA koja će vas baš iznenaditi: Dijana Đoković otkriva zašto Novak i Jelena nisu KRSTILI SVOJU DECU

Deca Novaka Đokovića, Tara i Stefan, odrastaju bezbrižno dok pažljivi roditelji, kao i ostatak porodice vode i te kako računa o njima. Njih dvoje centar su teniseru i njegovoj supruzi Jeleni, ali i Novakovoj majci Dijani i ocu Srđanu.

Deca Novaka Đokovića - istina o krštenju

Budući da je najbolji srpski teniski šampion, vrlo pobožan, o čemu svedoče i reči njegove majke u emisiji "Dok anđeli spavaju" , mnogi su se iznenadili kada je ona otkrila da njeni unučići, deca Novaka i Jelene, nisu kršteni. Ipak, kako je ona objasnila, razlog za to je vrlo racionalan i ima veliku težinu.

Pročitajte: Tara Đoković glavna zvezda u Dubaiju! Novak i Jelena izveli ćerku u provod, pogledajte prve fotografije

 

 

Naime, Novak i Jelena žele da sačekaju da njihova deca odrastu još malo, pre nego što učine takav korak u njihovom duhovnom razvoju.

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega - započela je Dijana u pomenutoj emisiji i dodala:

Pročitajte: SNAJKA NE PRAŠTA! Nakon sukoba sa Dijanom, Jelena Đoković OPASNO LJUTA i na Srđana! Stižu dokazi o raspadu porodice, a evo šta mu zamera

Guliver Getty Images

 

- Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja" . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni - 

Komentari (2)

Loading
Ana

21:59 28.02.2022

Apsolutno se slazem. Svoju cerku Sam krstila sa 6 godina. Kuma joj je njena omiljena sestra od tetke I detetu je to zaista lepa uspomena.Uostalom krstenje je njen dan I lepo je da ga se seca .

Mima

15:51 19.03.2022

Po meni decu ne treba krstiti već kad oni postanu svesni dali žele il ne žele da se krste možda će biti ateisti. Svakom treba ostaviti da sam odluči o tome.