Celebrity News

Rođena u tajnosti, godinama skrivana! Ovo je vanbračna ćerka Vladimira Putina o kojoj bruji ceo svet (FOTO)

Vanbračna ćerka Vladimira Putina uzdrmala svetsku javnost

Rođena u tajnosti, godinama skrivana! Ovo je vanbračna ćerka Vladimira Putina o kojoj bruji ceo svet (FOTO)

Predsednik Rusije, Vladimir Putin ima dve ćerke Mariju i Katerinu, međutim, o njegovoj vanbračnoj deci, čiji je identitet skriven od javnosti, godinama ne prestaje da se priča.

Najglasnije se pričalo da je sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio još jednu ćerku, a potom i blizance, međutim, ove glasine nikada nisu potkrepljene dokazima.

Sa druge strane 2020. godine u javnosti se pojavila informacija da je Elizabeta Luiza Rozova vanbračna ćerka Vladimira Putina, koju je dobio iz navodne afere sa čistačicom Svetlanom Krivnogik. Kako pišu ruski mediji za vreme ove afere ruski predsednik još je bio u braku sa Ljudmilom, a ljubavnica je podigla toliku prašinu da je danas milionerka.

Pročitajte: Zašto Putin krije decu? Tajni život ćerki vladara Rusije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Nakon ove objave trojica ruskih novinara proglašena je za strane plaćenike, a ruske vlasti pokrenule su istragu o kleveti. Kako tvrdi ugašeni portal "Projekt" Elizabetino srednje ime još jedan je dokaz porekla, pored kopije papira koji svedoče o identitetu oca. Njeno srednje ime, koje deca u rusiji nasleđuju po ocu, je Vladimirovna.

Vanbračna ćerka Vladimira Putina svakodnevno se na mrežama hvali svojim luksuznim životom, ali o identitetu svog oca nikada nije govorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

 

Komentari (0)

Loading