Celebrity News

Isto bi bilo da je Manda živ: Prvi PROBLEMI Anje Mandić sa sinom Andrijom (FOTO)

Sin Anje i Milorada Mandića napunio je prošle godine 15 godina, a majci priređuje simpatične "probleme" ...

Isto bi bilo da je Manda živ: Prvi PROBLEMI Anje Mandić sa sinom Andrijom (FOTO)

Sin Anje i Milorada Mandića, Andrija Mandić, na putu je da stasa u pravog momka, a njegova majka podelila je na društvenim mrežama kroz koje to "muke" prolazi sa njim.

Sin Anje i Milorada Mandića menja se svakim danom

Glumica je isticala da sa sinom gradi odnos pun poverenja i trudi se da mu bude oslonac u životu, nakon očeve smrti, ali, kako Andrija ulazi u pubertet, Anastasija Anja Mandić nailazi na prepreke, sa kojima se susreće svaka majka tinejdžera.

Pročitajte: Retke fotografije iz porodičnog albuma teraju suze na oči - Manda sa suprugom Anjom i sinom Andrijom u trenucima sreće

Naime, Mandina udovica otkrila je da njen sin menja ponašanje, te da je pravi adolescent, što je ujedno i zabavlja ali predstavlja i izazov.

Pročitajte: Potresne reči Anje Mandić - Sin me pita za tatu Mandu, a ja mu kažem samo ovo!

Instagram screenshot

 

- Jedan od znakova da je nečija adolescenija počeka je da nikada kad vam treba, nema tople vode u bojleru. I onda ide čuveno iščuđavanje počinoca : "Kako je moguće da je nema?" - napisala je ponosna mama i dodala:

Pročitajte:  Najmlađi sin Milorada Mandića Mande čuva uspomene na pokojnog oca - Izrastao je u velikog momka i evo kako danas izgleda(FOTO)

Instagram screenshot

 

- Kada telefon zvoni jedino pitanje koje sledi je: "Je l ima nešto da se jede?" , " Ne moraš još da dolaziš". Kao i činjenica da kada se otvori frižider, koji je bio pun, deluje kao da ga je neko usisao -

Pročitajte: ŽIVOT IDE DALJE - Mandina udovica posle dugo vremena u javnosti, poslala BITNU poruku (FOTO)

 

 

Ipak, Anja uspeva da neguje blizak odnos sa sinom, te ove sitne razmirice, koje prolazi sa njim, kratkog su daha i sasvim normalne za Andrijin uzrast.

Komentari (0)

Loading