Celebrity News

Koliko je lepa i drugačija! Bane Trifunović prvi put pred svima pokazao devojku, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Branislav Trifunović i Tihana Lazović, kolege i emotivni partneri, oduševili su beogradsku publiku prvim javnim pojavljivanjem na 50. Festu.

Koliko je lepa i drugačija! Bane Trifunović prvi put pred svima pokazao devojku, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Iako njihova romansa traje gotovo tri godine, Branislav Trifunović i Tihana Lazović teže da svoju ljubavnu priču neguju u svoja četiri zida. Ipak, sada su se prvi put pojavili pred beogradskom publikom pojavili kao par i postali glavna tema večeri.

Glumački par, koji je svoje prijateljstvo, a zatim i vezu otpočeo tokom snimanja zajedničke serije "Tajkun" posetio je premijeru filma "Game", a prisutni nisu mogli da ne primete koliko Bane i Tihana skladno i zaljubljeno izgledaju.

Pročitajte: Branislav Trifunović i Tihana Lazović - Ljubav koja briše granice

Ata Images

 

Njihova ljubavna priča otpočela je posle prve zajednički dočekane beogradske zore o čemu su svojevremeno govorili u zajedničkom intervjuu za magazin "Gloria".

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - ispričao je glumac otkrivši kako ih je spojio zajednički projekat.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading