Celebrity News

Spremam se za najgore! Zabrinjavajuće stanje Miroslava Ilića, prijatelji i porodica strepe

Zdravlje Miroslava Ilića u poslednjih par godina nekoliko puta bilo je narušeno što ga je navelo da se pripremi za najgore

Spremam se za najgore! Zabrinjavajuće stanje Miroslava Ilića, prijatelji i porodica strepe

Proslavljeni pevač Miroslav Ilić posle dužeg vremena u intimnoj ispovesti za medije otkrio je detalje iz privatnog života. Naime, kako kaže za "Hit Informer", odlučio je da u Mrčajevcima za sebe i suprugu Gordanu, sa kojom je u braku pet decenija kupi dva grobna mesta, kako bi, kada za to dođe vreme, na večni počinak otišli zajedno.

- Već sam izabrao grobno mesto za sebe i Gordanu. Morao sam da ga rezervišem na našem mesnom groblju. Postavili smo dve betonske ograde, koje nas čekaju kada za to dođe vreme. Nisam izabrao spomenik i nadam se da još ne treba da razmišljam o tome - rekao je pevač, a odluka o kupovini grobnog mesta zabrinula je porodicu i prijatelje, koji znaju da je zdravlje Miroslava Ilića godinama narušeno.

Pročitajte: Miroslav Ilić prvi put o najtežem periodu u životu - Bol koju osećam ne želim ni sa kim da delim

 

 

- Naravno da će biti u Mrčajevcima, pa gde drugo? Moj prijatelj Žika iz Pariza me je odveo u grad Kolombe na severoistoku Francuske, gde je sahranjen čuveni general Šarl de Gol. Posetio sam njegovu večnu kuću i oduševio se kada sam video da se De Golov spomenik ne razlikuje od bilo kog drugog na tom malom groblju. I ja sam poželeo nešto slično da napravim za sebe... Ako sam zaslužio, neko će jednog dana navratiti i na moj grob. Ako nisam, neće - zaključio je pevač koji je svojevremeno otkrio da mu je najveća želja da se i definitivno preseli u svoje rodne Mrčajevce.

Komentari (1)

Loading