Celebrity News

Posle TOLIKO GODINA: Rada Manojlović povukla šokantan potez i odabrala Milana!

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića ne prekida da intrigira javnost čak ni deset godina nakon raskida

Posle TOLIKO GODINA: Rada Manojlović povukla šokantan potez i odabrala Milana!

Instagram

Prošlo je deset godina od kada su Milan Stanković i Rada Manojlović stavili tačku na svoju burnu četvorogodišnju vezu. Pa ipak, ne prođe nijedan intervju a da jedno ili drugo ne dobiju pitanje o svom odnosu.

Odnos Rade Manojlović i Milana Stankovića koji su 2012. godine imali buran raskid u početku je bio pun sukoba, a partneri su krivicu za krah ljubavi videli u onom drugom. Ipak, nekoliko godina kasnije, kada su se slegle strasti Milan i Rada zakopali su ratne sekire i obnovili prijateljstvo.

Pročitajte: Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

Luka Šarac

 

Danas su jedno drugom velika podrška, posebno kada se jedno ili drugo nađe na meti medijskih napisa. Gostujući u emisiji "Red zone" Rada je otkrila da kada su nepristojna pitanja u pitanju uvek staje na Milanovu stranu istakavši da je pitanje o njihovom odnosu jedno od retkih zbog koga i danas napušta emisije.

Naime, voditeljka ju je pitala kako se oseća kada čuje da je njena veza sa Milanom bila samo marketing.

- Ne znam zašto je tako, ali jeste tako bilo. Neretko su tako pisali i ja sam neretko prekidala sve te intervjue koji su na tu vodenicu navodili priču - rekla je Rada obrazloživši da je za nju ta veza bila daleko više od marketinga.

Komentari (0)

Loading