Celebrity News

Gledali ste ga na televiziji, a niste znali ko je! Ovo je sin Alke Vuice, šokiraće vas čime se bavi (FOTO)

Sin Alke Vuice retko se eksponira javno…

Gledali ste ga na televiziji, a niste znali ko je! Ovo je sin Alke Vuice, šokiraće vas čime se bavi (FOTO)

Sin Alke Vuice, došao je na svet tokom pevačicine veze sa čuvenim umetnikom Vukom Veličkovićem, poznatijim kao Vuk Vidor. Oni su se upoznali 1988. godine, a iako se njihova veza okončala, njihov sin Arijan, nit je koja ih večno spaja, zbog koje su ostali bliski i dobri prijatelji.

Sin Alke Vuice - njen najveći ponos

Naslednik Alke Vuice, ne pojavljuje se u medijima i u javnom životu, a može se reći da je krenuo majčinim stopama, barem kada je muzika u pitanju. Naime, on gradi svetsku karijeru, didžej je i producent, a studirao je u Londonu, gde se upoznao sa Sajmonom Le Bonom, frontmenom grupe „Djuran Djuran“ . Arijan je poznat pod umetničkim imenom Strapazoot, a njegov muzički pravac je rep i hip-hop.

Pročitajte: Alka Vuica žali zbog starenja - Sve iznad pedeset mi se uopšte ne sviđa

Instagram

 

Jednom prilikom, govorio je za medije o majci, koja je njegova velika podrška i koja mu je posvetila život:

Pročitajte: Alka Vuica otkrila da li je istina da se uskoro udaje (foto/video)

Instagram

 

‒ Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam. Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva ‒ istakao je sin Alke Vuice za „Slobodnu Dalmaciju“ svojevremeno, prenosi Hello“ .

Komentari (0)

Loading