Celebrity News

Posle SVIH PROZIVKI Kristina Kovač objavila fotografiju sestre Aleksandre, zbog njenih reči mnogi PLAČU

Fotografija Kristine Kovač prelepa je porodična uspomena…

Posle SVIH PROZIVKI Kristina Kovač objavila fotografiju sestre Aleksandre, zbog njenih reči mnogi PLAČU

Fotografija Kristine Kovač, koju je objavila na društvenim mrežama, mnoge je potpuno raznežila, budući da je nastala pre mnogo godina, a na njoj možemo videti pevačicin najveći životni oslonac, koji ju je nažalost napustio.

Fotografija Kristine Kovač - zbog koje ćete zaplakati

Naime, Kristina je podelila nikad viđenu porodičnu fotografiju sa svojom pokojnom majkom, čuvenom kompozitorkom Spomenkom Kovač, koja je preminula 2006. godine i sestrom Aleksandrom. Tragično premimula od raka grlića materice, Spomenka je nastavila da živi u srcima svojih ćerki Kristine, Aleksandre i Anje kao i u mnogim hitovima koje je napisala, poput "Zlatni dan", "Ti si mi u krvi", "Ove noći jedna žena" , koji su za sva vremena.

Kristina Kovač ne krije koliko joj majka nedostaje, te joj je uz fotografiju uputila potresne reči, koje kidaju dušu i mnoge su raspkale.

Pročitajte: Daleko od domovine - Zavirite u stan Kristine Kovač u Švedskoj, pažljivo je uređen i neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

 

 

- Ne znam kako, to je ta neka nedokučiva magija kojom mama egzistira kroz naše živote; moja mami je uspevala da u isto vreme bude užasno ženstvena, džambas, lafica, pametnjakovićka, štreberka, mangupica, melem, strah i trepet, neko kome nikad nisam rekla neću, moja maza, moje ćebe, moja hrabrost, moja snaga. Od nje sam naučila da budem jaka. Da verujem u sebe, jer je ona verovala u mene a da to nisam ni shvatala, davala mi vetar u leđa, da znam da uvek imam strunjaču na koju ću da padnem, mekani madrac. Nekako je, bez previše reči, uspela da me nauči da uz dovoljno sopstvenog truda, sve može da bude dobro. Zbog nje i njene ljubavi verujem u sebe. Ona je moj par belih, raskošnih krila. Ima u meni sasvim dovoljno nje, za ceo život – napisala je potresnu poruku umetnica na „Instagramu“ .

Komentari (0)

Loading