Lifestyle

Daleko od domovine: Zavirite u stan Kristine Kovač u Švedskoj, pažljivo je uređen i neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Dom Kristine Kovač spoj je minimalizmna i topline koja odiše čitavim prostorom…

Daleko od domovine: Zavirite u stan Kristine Kovač u Švedskoj, pažljivo je uređen i neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Dom Kristine Kovač odavno više nije u Srbiji, koju je zamenila Švedskom, gde godinama unazad živi sa ćerkicom Tarom. Posle pronalaženja posla koji je ispunjava, nekadašnja pevačica skućila se u prostranom stanu, koji je ostvarenje njenih snova.

Pročitajte: Kakva tuga! Sestre Kovač ponovo u klinču, Kristina JAVNO ponizila Aleksandru, društvene mreže bruje od njenih reči (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka Kornelija Kovača, pronašla je mir u skladno opremljenom stanu, koji je u isto vreme dekorisan minimalistički, ali i sadrži razne detalje koji oplemenjuju prostor. Svaki kutak priča svoju priču, a kompozitorka ne krije koliko joj prija da tu boravi.

Pročitajte: "On je ljubav mog života" - Evo ko je i kako izgleda muškarac s kojim je Kristina Kovač ostavila sve i otišla u Švedsku (FOTO)

 

 

Dnevni kutak okupan je sunčanim zracima i vrlo prostran, te Kristina može da uživa za mezimicom. Njena ćerka, takođe, ima svoj prostor, ušuškanu sobu, kakvu bi svaka devojčica poželela.

Pročitajte: Sestre Kovač godinama su u ratu, a na čiju stranu je stala najmlađa Anja? (FOTO)

Instagram

 

Osim gitare koja se nalazi u pomenutoj sobi, u centralnom delu stana nalazi se beli klavir, verovatno Kristinina omiljena stvar u čitavom stanu. Posmatrajući fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, primetno je da je čitav dom vrlo uređen i uredan, a posebno kuhinja u kojoj Kristina priprema različite specijalitete.

Pročitajte: Nećete je prepoznati - Kristina Kovač se potpuno promenila nakon odlaska iz Srbije, ovo više nije ista žena (FOTO)

Instagram

 

- Zaljubljena sam u ovaj divan stan - za max 2 sata se spremi i opere cakum pakum...Obožavam da kuliram u čistoj i ušuškanoj, udobnoj kućici, lep dom me čini baš sretnom – napisala je Kristina na „Instagramu“ .

Pročitajte: Kristina Kovač - Obrt nakon jučerašnjeg javnog pisma!

Instagram

 

Prema rečima kompozitorke, evidentno je da je puno truda uložila kako bi stvorila ovo porodično gnezdo, te se konačno oseća prijatno i ispunjeno u stranoj državi, daleko od Srbije.

Pročitajte: Kristina Kovač - Žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Jana

13:02 23.02.2022

Omg,cemu ovo prikazivanje jednog obicnog rentiranog stana stvarno ne razumem tu potrebu.I ja sam odselila u inostranstvo prije par godina,promenila nekoliko stanova pod rentom dok nisam kupila svoj i bas nikada mi nije palo na pamet da delim svoj stambeni prostor na drustvenim mrezama.