Celebrity News

Potpuna suprotnost od Graša: Prvog muža Danijele Martinović svi znate po lošem, brak sklopljen u velikoj tajnosti (FOTO)

Bivši muž Danijele Martinović je ovaj mužičar....

Potpuna suprotnost od Graša: Prvog muža Danijele Martinović svi znate po lošem, brak sklopljen u velikoj tajnosti (FOTO)

Bivši muž Danijele Marinović, sa kojim je stupila u brak pre veze sa Petrom Grašom, kontroverzni je hrvatski muzičar Marko Preković Tompson.

Bivši muž Danijele Martinović je OVAJ kontroverzni muzičar

Davne 1995. godine umetnica i pevač sklopili su brak u „Crkvi svetog Dominika“ kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Ipak, kako je govorila Danijela, bilo je potrebno još tri godine kako bi se crkveni brak zvanično poništio.

Pročitajte: NIZAK UDARAC - Hana Huljić do detalja isplanirala venčanje, a jedan detalj Danijelu će posebno zaboleti

Twitter

 

‒ Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi ‒ pričala je kasnije Danijela, prenosi "Hello" i dodala:

Pročitajte: Progovorila - Posle poniženja i slomljenog srca Danijela prvi put o Grašovoj svadbi

 

 

‒ Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu.

Takođe, u jednom od nedavnih intervjua pevačica je otkrila da joj je taj mladalački brak još samo jedno dodatno iskustvo u životu, koje ju je oblikovalo kao ženu.

Pročitajte: Tajna poruka Danijele Martinović Petru Grašu za Dan zaljubljenih SLAMA SRCE (FOTO)

 

 

‒ Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što neke stvari moramo proći. Sada sam zrelija, definitivno hrabrija i još uvek svesna da je sve ono što je trebalo biti bilo. Oboje smo izvukli najbolje od toga i krenuli smo u svoj život. I da me pitate da li bih nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje - rekla je Danijela Martinović o braku sa Tompsonom, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading