Celebrity News

Slomljena Milica u zagrljaju oca! Porodica Vučić obeležila 40 dana od Ksenijine smrti, pogledajte prve fotografije

Ksenija Vučić preminula je pre 40 dana, a na Novom groblju u Beogradu okupili su se njena porodica, prijatelji i kolege...

Slomljena Milica u zagrljaju oca! Porodica Vučić obeležila 40 dana od Ksenijine smrti, pogledajte prve fotografije

Ksenija Vučić, čuvena novinarka i prva supruga predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, preminula je u svom domu pre tačno 40 dana. Njena porodica, dragi prijatelji i kolege, obeležavaju parastos na Novom groblju u Crkvi Svetog Nikole.

Pročitajte: Zaista je izgledalo kao da će ostariti zajedno - Pogledajte kako su Ksenija i Aleksandar Vučić izgledali na venčanju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

U kapelu na Novom groblju među prvima je stigao predsednik Vučić sa sinom Danilom i ćerkom Milicom, a potom su došli i  predsednikov brat Andrej, majka i otac Angelina i Anđelko Vučić, Ksenijina majka Nada Janković, vlasnik TV Pink Željko Mitrović, ministri Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, Vladimir Beba Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i drugi, prenosi "Kurir" .

Pročitajte: Posle ovoga svima je jasno ko je bila Ksenija Vučić - Suze Andreja Vučića i predsednikovih roditelja otkrile sve (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Podsetimo, Ksenija Vučić je preminula u 56. godini života, radila je kao novinar više od 30 godina. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila emisije na TV "Pink" . Zauvek će ostati u srcima mnogih koji su je voleli i cenili njen rad i neće biti zaboravljena.

 

Komentari (0)

Loading