Celebrity News

Borka Stefanovića nema, sad Oliveru Kovačević za ruku drži OVAJ FATALNI ZAVODNIK (FOTO)

Emotivni izabranik Olivere Kovačević ponovo je vodeća tema domaćih medija

Borka Stefanovića nema, sad Oliveru Kovačević za ruku drži OVAJ FATALNI ZAVODNIK (FOTO)

Emotivni izabranik Olivere Kovačević oduvek je zanimao domaću javnost, posebno što je ona, kako je interesovanje raslo, sve doslednije birala da ga javnosti nikada ne pokaže.

Sa svojim emotivnim partnerom fotografisana je samo jednom i to na jednom beogradskom, muzičkom događaju. Ipak, Borko Stefanović i Olivera Kovačević odlučili su da svoju ljubav žive izvan pogleda javnosti, dok se na javnim događajima Olivera gotovo uvek pojavljuje sama.

Pročitajte: Godinama krije svoju ljubav - Ovaj poznati političar osvojio je srce Olivere Kovačević (FOTO)

Ata Images

 

Upravo zbog javnog nastupa snažne i samosvesne žene, javnost često zaboravi na emotivni status Olivere Kovačević koji je godinama nepromenjen, pa je mediji vežu za muškarca, koji sa njenim životom gotovo da nema nikakve veze.

Ovoga puta domaću javnost zaintrigirale su fotografije na kojima Olju za ruku drži nekada najpoželjniji muškarac u regionu, Momčilo Bajagić Bajaga.

Pročitajte: Neobična ljubavna priča duga tri decenije - Kako su se upoznali Bajaga i njegova supruga Ema?

Boško Karanović

 

Ipak, uhvaćeni trenutak bliskosti, koji se dogodio na finalnoj večeri Izbora za pesmu za Evroviziju, svedoči samo o velikom prijateljstvu muzičke ikone i urednice zabavnog programa RTS-a.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Arsovic

12:11 14.03.2022

Dakle varalice moja mala..!🤘❣️🍀😂😂😂😂