Celebrity News

Pored njega je GLUMILA DA JE SREĆNA: Ovo je muškarac za kog se Ana zamalo udala pre nego što je srela Bastijana (FOTO)

Bivši dečko Ane Ivanović je ovaj poznati golfer...

Pored njega je GLUMILA DA JE SREĆNA: Ovo je muškarac za kog se Ana zamalo udala pre nego što je srela Bastijana (FOTO)

Bivši dečko Ane Ivanović, Adam Skot, svetski je poznati golfer, a srce teniserke osvojio je pre više od deset godina. U njihovom odnosu bilo je uspona i padova, budući da su tokom svoje veze, kako su brujali svetski mediji, imali jedan prekid i nisu se pojavljivali zajedno.

Bivši dečko Ane Ivanović bio je ON

Naime australijski golfer i teniserka upoznali su se 2009. godine, dok su snimali reklamu za prestižni brend "Rolex" , a više puta su prekidali i obnavljali vezu.

Pročitajte: Šokiraće vas cena! Sat Ane Ivanović vredi čitavo bogatstvo, a evo kako ga je učinila popularnim u svetu (FOTO)

Guliver Getty Images

 

- Razočaran sam što Ana i ja nismo više zajedno i bilo je teško raskinuti s njom. Nije bilo lako zbog naših sportskih obaveza, ali kad god smo bili zajedno uživao sam u njenom društvu. Ana je neverovatna osoba i mnogo stvari sam naučio od nje - rekao je Adam Skot o Ani u decembru 2010. godine, preneli su domaći mediji.

Kasnije, 2011. godine oboje su potvrdili da se njihova romansa nastavila, a svetski mediji brujali su da su Ivanovićeva i Skot jedan od najuticajnijih sportskih parova. Ipak, 2012. godine su se rastali.

O njihovoj vezi, teniserka svojevremeno je govorila u emisiji novinarke i voditeljke Mire Adanje Polak:

Pročitajte: Ako dobro pogledate fotke, ZAPITAĆETE SE! Ana i Bastijan uživaju u zimskoj idili daleko od svih, a svi komentarišu JEDNO

Guliver Getty Images

 

- Važno je biti voljen, to daje snagu, jer bez toga nema ništa. Super se slažemo, dosta razumemo jedno drugo, iako je njegov sport dosta različit. To je mentalna igra, možda čak i više nego tenis. Dosta sam od njega naučila o strpljenju, to je nešto što meni fali. Pokušavamo da iskoristimo svaki trenutak da budemo zajedno, i on i ja imamo karijeru, ali cenimo zajedničko vreme-  ispričala je pre više deset godina Ana Ivanović.

Pročitajte: Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

Instagram

 

Ipak, po svemu sudeći, ljubavni život Ane Ivanović postao je kompletan kada je upoznala svoju srodnu dušu, bivšeg fudbalera, Bastijana Švajnštajgera, sa kojim je stupila u brak 2016. godine i dobila dva sina- Luku i Leona.

Komentari (0)

Loading