Celebrity News

Obmanula je ceo svet: Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari?

Tajna Megan Markl je otkrivena...

Obmanula je ceo svet: Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari?

Tajna Megan Markl isplivala je na videlo, a njena nekadašnja prijateljica, koja joj je ujedno bila i deveruša na prvom venčanju sa Trevorom Engelsonom, svojevremeno je ispričala šta to vojvotkinja od Saseksa krije od svog supruga.

Tajna Megan Markl isplivala, a nije u pitanju njena kosa

Naime, prošlo je više od dve godine nakon što su se princ Hari i Megan Markl povukli sa funkcija viših članova britanske kraljevske porodice, ali prašina koja se podigla u medijima oko njih, nikako da se slegne. Postoje izvesne nepravilnosti, ako ih tako možemo nazvati, a ne upotrebiti neku težu reč, u izjavama supruge princa Harija, a javnost ih dobro pamti.

Pročitajte: Skandal trese Britaniju - Princ Hari i Megan Markl očajnički mole za zaštitu, kraljica ni da čuje

Getty Images

 

U intervjuu koji je Megan dala svetski poznatoj voditeljki Opri, više puta je naglasila da pre poznanstva sa Harijem nije toliko toga znala o kraljevskoj porodici. Ipak, istina je, sudeći po rečima Ninaki Pridi, nekadašnje prijateljice bivše glumice, nešto drugračija.

Navodno, današnja vojvotkinja od Saseksa i te kako je bila svesna i toga ko je princ Hari i koliko je kraljevska porodica uticajna u Velikoj Britaniji. Pridijeva je tvrdila da je Megan bila opsednuta njima, te da je, navodno, planirala da se uda za Harija.

Pročitajte: Otkrivena najveća tajna kraljevskog para - Kakvi su ZAPRAVO roditelji princ Hari i Megan Markl?

Profimedia

 

-  Ona želi da bude nova princeza Dajana. Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film "Princezini dnevnici", o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja - rekla je Ninaki Pridi, prenosi "Glossy" .

Takođe, Megan Markl svojevremeno je vodila blog, koji je kasnije ugašen, a na kojem je napisala interesantnu objavu:

Pročitajte: Andreja Pejić OSULA PALJBU - Megan Markl je NEMORALNA SPONZORUŠA, a pripadnici kraljevske porodice skloni fašizmu!

 

 

- Odrasle žene održavaju ovu detinjastvu fantaziju. Samo pogledajte pompu oko kraljevskog venčanja i neprestani razgovor o princezi Kejt - zapisala je tada ona, a 2014. godine osvanula je fotografija gde drži naslovnicu na kojoj je Kejt Midlton.

Komentari (0)

Loading