Celebrity News

ONA je kamen razdora: Brak Verice i Veljka posle OVOG INCIDENTA u ozbiljnoj krizi (FOTO)

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića posle ovog incidenta u ozbiljnoj je krizi

ONA je kamen razdora: Brak Verice i Veljka posle OVOG INCIDENTA u ozbiljnoj krizi (FOTO)

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića uprkos brojnim novinskim napisima, kritikama i razlici u godinama, opstaje već čitavu deceniju. Ipak, posle jednog incidenta, njihov odnos našao se na ozbiljnom testu.

Naime, gostujući u emisiji "Dok Anđeli spavaju" Veljko je otkrio svoj stav o ljudima koji meditiraju, a od kojih je jedna i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman.

Pročitajte: Znali su da ne mogu da mu zabrane! Verica PRVI PUT o Veljkovim roditeljima i kako su prihvatili snaju koja je starija od njih!

 

 

– Danas mangupi pokušavaju da nam objasne da nam razne vrste joge i raznih drugih stvari mogu dati mir, da nas meditacija može staviti u zen… To nije svojstveno nama, u čiji dnk je utkana krv mučenika sa ovih prostora. Mislim da smo mi dužni da tu veru poštujemo i o njoj malo više saznamo – rekao je Kuzmančević.

Mnogi bi u ovim rečima mogli prepoznati komentar na neobičan način života Elene Karaman, koju majka Verica svesrdno podržava. 

 

 

Razlike u stavovima postoje u svakom odnosu, pa nisu zaobišle ni skladan odnos Verice i Veljka. Ipak, sigurno je da će i ovaj nesporazum, kao i brojne krize do sad, njih dvoje uspešno prevazići uz međusobnu ljubav i razumevanje.

Komentari (0)

Loading