Celebrity News

KOMPLIKUJE SE! Hanin kum se pojavio na Danijelinom koncertu, pa otkrio sve detalje odnosa sa Grašovom bivšom

Kum Petra Graše, Slovenac Tomaž Kavčić gestom je iznenadio javnost, a svi se pitaju šta će na to reći njegova nova kuma Hana

KOMPLIKUJE SE! Hanin kum se pojavio na Danijelinom koncertu, pa otkrio sve detalje odnosa sa Grašovom bivšom

Petar Grašo na svom venčanju sa Hanom Huljić imao je dva kuma, nekadašnju košarkašku zvezdu Dina Rađu i slovenačkog kuvara Tomaža Kavčića. Njegovi dobri prijatelji bili su svedoci njegove ljubavi sa ćerkom Tončija Huljića, ali nikako nisu zaboravili ni njegovu 24 godine dugu romansu sa Danijelom Martinović, sa kojom takođe neguju prijateljski odnos.

Upravo zbog tog dugogodišnjeg prijateljstva, kum Petra Graše, Tomaž, bio je na Danijelinom koncertu, kako bi joj posle dve godine pauze pružio podršku.

Pročitajte: Grašov kum otkrio pravu istinu o raskidu sa Danijelom - Zašto vam je žao nje? Ona je otišla od njega

- Došao sam samo zbog koncerta, da, uvijek moramo podržati te bitne trenutke, ovo je bio velik trenutak - rekao je kum Petra Graše za InMagazin, otkrivši da je samo zbog Danijele došao iz Slovenije u Zagreb.

- 27 godina stvarno nije kratki vek, ali kao da sam je upoznao juče. Danijela je uvek ista, takva kakva je na sceni je i u privatnom životu, otvorena, slatka i duhovita - rekao je, dok javnost nije mogla a da se ne zapita šta o svemu ovome misli njegova kumica Hana.

Komentari (0)

Loading