Celebrity News

Stiže zet! Cakanina unuka se verila, pogledajte kako mladoženja izgleda, a evo šta pevačica misli o njemu (FOTO)

Unuka Dragice Radosavljević Cakane ludo je zaljubljena

Stiže zet! Cakanina unuka se verila, pogledajte kako mladoženja izgleda, a evo šta pevačica misli o njemu (FOTO)

Dunja Veselinović, unuka Dragice Radosavljević Cakane, mlada je i izuzetno talentovana pevačica koja uveliko radi na svom prvom singlu, a san joj je, kako je za Story pre izvesnog vremena priznala, da postane pop, rok zvezda. Plan joj je i da se uskoro vrati na fakultet, odnosno upiše filologiju, a dok se kockice na poslovnom planu ne slože, dok ne sedne za studentsku klupu, ne počne da nastupa i uživa u aplauzima publike, nastoji da što više uživa u romansi sa zgodnim Damirom.

Pročitajte: Nebojšu svi znate, a evo ko je bio Boris, prvi muž Dragice Radosavljević Cakane, otac njene ćerke Maje i Dunjin deda

Instagram

 

Ne krije da je ludo zaljubljena u njega, toliko da je čak na svom "Instagram" profilu napisala da je verena. Često ispod zajedničkih fotografija ona ostavlja komentare i aludira na to da je njihov odnos poput onog između muža i žene, što Damir emotikonima u obliku srca aminuje. Da li je zaljubljeni par spreman za naredni korak ili je to samo još jedna njihova interna šala ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali ono što je sigurno je da imaju divnu komunikaciju i da su jedno drugo uveliko upoznali sa članovima porodice. Unuka Dragice Radosavljević Cakane ima bakin blagoslov, što joj je možda i najvažnije.

Komentari (0)

Loading