Celebrity News

Da li je konačno došao kraj braka sa Vujadinom??? Mirka Vasiljević uhvaćena u zagrljaju dečka svoje koleginice (FOTO)

Brak Mirke Vasiljević važi za turbulentan i vrlo dinamičan

Da li je konačno došao kraj braka sa Vujadinom??? Mirka Vasiljević uhvaćena u zagrljaju dečka svoje koleginice (FOTO)

Malo malo pa brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića dospe u žižu javnosti, a sve zbog nedoličnog ponašanja fudbalera, preko kojeg glumica već godinama prelazi. Nema osobe koja bar u nekom momentu, prativši epilog priče intrigantnih emotivnih partnera, nije pomislila da će dramska umetnica sportisti poželeti da vrati milo za drago.

Pročitajte: Vujadin je tipični Balkanac, vreme je da priznam da sam NAPRAVILA VELIKU GREŠKU! Mirka Vasiljević izjavom šokirala sve!

Instagram

 

Još uvek se ništa slično nije dogodilo, niti je u ovom času Mirki to na pameti, budući da se pre svega par meseci porodila, ali kako đavo ili ti karma uvek dođe po svoje, tako je nekim čudom nedavno, a na Vujadinovu žalost, u medije dospela glumičina fotografija dok pozira u zagrljaju slavnog sportiste. 

Pročitajte: Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića stalno je pred novim izazovom, a zavirite u njihovu luksuznu vilu na Kipru (FOTO)

Story arhiva

 

Reč je o bivšem atletičaru Mihailu Dudašu, momku njene koleginice Anđele Jovanović, sa kojim se Vasiljevićeva pre sedam godina slikala za jedan modni brend, što je Story tada objavio. Mada slika ne govori ništa drugo do da su Mihail i Mirka u datom trenutku bili pravi profesionalci, činjenica je da Saviću nimalo neće biti potaman kada je bude video. 

 

 

Komentari (1)

Loading
Sofi

19:58 16.03.2022

Mislim da bi trebalo da mu rodi jos jedno dete, da ucvste vezu.