Celebrity News

Kojoj ženi bi bilo svejedno? Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga (VIDEO)

Miloš Timotijević i Milica Pavlović pre dva meseca su iznenadili širu javnost vrlo prisnim zajedničkim fotografisanjem

Kojoj ženi bi bilo svejedno? Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga (VIDEO)

Sa poznatim glumcem Milošem Timotijevićem razgovarali smo baš na njegov 47. rođendan pre nekoliko dana, jer se ispostavilo da je baša tada organizovana promocija hit serije "Močvara" u produkciji kuće "Firefly" u kojoj on igra jednu od najzapaženijih uloga. Bila je to zato odlična prilika da pored same serije prokomentarišemo i kako Miloš doživljava svoje rođendane u ovoj životnoj fazi ali i šta je sebi poželeo. Međutim, nismo mogli da odolimo a da ge ne podsetimo i na slikanje fotografija od pre dva meseca kada je u vrlo prisnoj atmosferi pozirao sa pevačicom Milicom Pavlović.

Pročitajte: "MORAM UČINITI SVE DA SAČUVAM PORODICU"! Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

- Sebi za rođendan želim samo zdravlje, a u ovoj životnoj fazi taj dan više ne proslavljam, zato je i sada izostala bilo kakva svečanost. Ovu životnu fazu ipak doživljavam drugačijom u odnosu na ono čemu sam se nadao i što sam očekivao, sigurno ne onako kako sam planirao u dvadesetim. S jedne strane ostavario sam i više nego što sam očekivao, s druge baš i nisam, ali iskustvo me je naučilo da više ništa ne očekujem - rekao nam je Miloš, a kako je njegova supruga Dunja Galić reagovala na pomenute fotografije sa Milicom saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading