Celebrity News

Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani Mirković priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Putovanje Dragane Mirković stiglo je kao još jedno iznenađenje od njenog supruga Tonija

Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani Mirković priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Nakon što je za 8. mart od supruga Tonija dobila luksuzno vozilo "Majbah", Dragana Mirković ponovo je zanemela pred iznenađenjem koje joj je muž priredio. Naime, njih dvoje otisnuli su se na romantično putovanje na Maldive, gde uživaju u prelepoj destinaciji, ali i svojoj ljubavi.

Privatna arhiva

 

Folk zvezda i austrijski biznismen tako su se krajem zime zaputili na letovanje na egzotičnoj destinaciji, a hotel koji su odabrali je „W Maldives“ iz lanca kome pripadaju i Ric Karlton i Šeraton, čiji su oni članovi kluba, pa imaju VIP tretman. Pošto nemaju nikakvih poslovnih obaveza, mogu u potpunosti da se posvete jedno drugom, a Dragana je poznata kao veliki avanturista što je još jednom pokazala kada se oprobala u parasejlingu. Folk carica letela je iznad Indijskog okeana na visini od preko pedeset metara a od prizora zastaje dah, ali se i vrti u glavi.

Pročitajte: Ko još ovako živi - Zavirite na luksuzno putovanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića, JEDAN DETALJ će vas IZNENADITI (FOTO)

Privatna arhiva

 

- I dalje sam zadržala dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Bilo je izuzetno uzbudljivo leteti, a ovih dana planiram i da organizujem i snorkling i ronjenje. Svakako nam sve ovo prija i dobro će nam doći da napunimo baterije pred poslovne obaveze koje nas od proleća očekuju – rekla je Dragana. 

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading