Celebrity News

Da li je prijateljstvo narušeno? Aco Pejović nije se pojavio na svadbi sina Ace Lukasa, a razlog je TUŽAN!

Odnos Ace Lukasa i Aca Pejovića godinama je sjajan, budući da se Aco našao među malobrojnima koji su bili pozvani na svadbu Vukasnovićevog sina...

Da li je prijateljstvo narušeno? Aco Pejović nije se pojavio na svadbi sina Ace Lukasa, a razlog je TUŽAN!

Odnos Ace Lukasa i Aca Pejovića, po svemu sudeći vrlo je prijateljski, o čemu svedoči i činjenica da je Lukas nedavno, kada je oženio najstarijeg sina Lazara, pozvao pevača na proslavu, kojoj su prisustvovali samo Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić od kolega sa estrade.

Odnos Ace Lukasa i Aca Pejovića - da li je ovo narušilo prijateljstvo?

To je zasigurno pokazatelj koliko mu je Aco važan kao prijatelj, ali je, silom prilika, njegovo prisustvo na pomenutom događaju izostalo. Razlog za to je krajnje tužan, a kako prenose mediji , Aco je otkrio u jednoj emisiji zašto se nije pojavio na ovom događaju.

Pročitajte: Istina je, VARAO SAM ŽENU SA NJOM! Aca Lukas PRIZNAO aferu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

ATA Images

 

- Nisam mogao da stignem kod Lukasovog sina na venčanje, bio sam u poseti svom ocu koji je bio nešto bolestan, to su ipak neke stvari koje su preče - rekao je Pejović u emsiji "Premijera - Vikend Specijal" i dodao:

Pročitajte: Tata nije uspeo da ode na Evroviziju, ali danas ima veliki razlog za slavlje! Pogledajte prve fotografije svadbe Lukasovog sina

ATA Images

 

- Naravno, čuli smo se taj dan, ja sam mom bratu poželeo sve najbolje, čestitao mu i obavio neku svoju bratsku, drugarsku dužnost, ali nisam mogao da dođem taj dan, zaista. On je znao kakva je situacija, razumeo je i nije se naravno ljutio -  .

Podsetimo, Aca Lukas na sinovljevu svadbu nije pozvao ljude sa estrade, osim gorepomenutih, a njegovo prijateljstvo sa pevačem je na stabilnim nogama, te mu izostanak nije zamerio.

Komentari (0)

Loading