Celebrity News

Na korak do venčanja: Nikad viđena fotografija Ksenije Knežević i njenog dečka otkriva pravu istinu o njihovom odnosu

Fotografija Ksenije Knežević i njenog dečka Nikole Todorovića oduševila je javnost...

Na korak do venčanja: Nikad viđena fotografija Ksenije Knežević i njenog dečka otkriva pravu istinu o njihovom odnosu

Profimedia

Fotografija Ksenije Knežević sa dugogodišnjim dečkom Nikolom Todorovićem, oduševila je armiju njenih obožavatelja na društvenim mrežama, a mnogi su se usudili da prokomentarišu da deluju i te kako uzbuđeno i srećno, te čak predviđaju da će uskoro stati na ludi kamen, ako je suditi po njihovoj bliskosti.

Fotografija Ksenije Knežević sa dečkom oduševila

Dečka Ksenije Knežević javnost nema često prilike da vidi, a pevačica i on otpočeli su zajednički život, što je bio i logičan sled, budući da se zabavljaju preko pet godina. Iako su imali izvesnu krizu prošle godine zbog koje su prekinuli svoju vezu i Ksenija je tada uplovila u romansu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom ( što nikada nije zvanično ni potvrdila, niti demantovala) , sada je između nje i Nikole ljubav sve jača, pa se mnogi pitaju da li će je uskoro i ozvaničiti.

Pročitajte: Svi su u čudu - Mensur je prošlost, Ksenija je sada u NJEGOVOM zagrljaju (FOTO)

 

 

Takođe, budući da je Ksenija vrlo brzo okončala avanturu sa tri godine mlađim glumcem i dala još jednu šansu svojoj dugogodišnjoj ljubavi, mnogi su bili srećni kada su videli da ponovo blista i da je između nje i Nikole sve u redu, a da li će stati na ludi kamen, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (0)

Loading