Celebrity News

Večiti neženja jednom ipak stao pred oltar! Supruga Mime Karadžića bila je OVA LEPOTICA (FOTO)

Bivša supruga Mime Karadžića je ova lepotica

Večiti neženja jednom ipak stao pred oltar! Supruga Mime Karadžića bila je OVA LEPOTICA (FOTO)

Iako ponosno nosi epitet večitog neženje, Mima Karadžić svojevremeno je ipak rekao sudbonosno "da". Brak koji nije dugo potrajao, ove godine navršio bi tri decenije. Ipak, bivša supruga Mime Karadžića i glumac, odlučili su da svako krene svojim putem.

Bivša supruga Mime Karadžića bila je Sunčica Đurić, koju je 1992. upoznao u Crnoj Gori. Posle nekoliko meseci zabavljanja, u Beogradu su stali pred oltar, a jedna od retkih fotografija sa njihovog venčanja krasila je izdanje novina "TV Novosti".

Pročitajte: Zidovi koji znaju mnoge tajne - Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! Pogled na Hram Sv. Save će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

tv novosti printscreen

 

Kumovi na venčanju bili su im Žarko Laušević i dramaturg Hajdan Baletić. Iako je ljubav bila jaka, brak nije potrajao, a Mima je odlučio da se više neće ženiti.

‒ Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem ‒ rekao je tada izvor za Republiku.

Pre nekoliko godina mediji su pisali da je i Sunčica, baš kao Mima, uspešna u svom poslu u državnoj firmi u kojoj se bavi marketingom.

Komentari (0)

Loading