Lifestyle

Zidovi koji znaju mnoge tajne: Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! Pogled na Hram Sv. Save će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Dom Mime Karadžića nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Zidovi koji znaju mnoge tajne: Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! Pogled na Hram Sv. Save će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Dom Mime Karadžića nalazi se na Vračaru, gde se popularni glumac presilo nakon 16 godina stanovanja u Skadarskoj. Jedan od najpoželjnijih muškaraca sa domaće javne scene vrata svog novog doma nije otvarao za medije, ali je ipak tek nekoliko puta na društvenim mrežama pokazao kako izgleda unutrašnjost njegovog stana.

Pročitajte: Ovo večiti neženja želi da sakrije! Mima Karadžić oženio OVU LEPOTICU, pogledajte kako izgleda (FOTO)

 

 

Iako je pokazao samo pojedine kutke doma, njegovi pratioci stekli su utisak da je sve uređeno veoma vešto i sa ukusom, kakav je svojstven Karadžiću. Večiti neženja provodi vreme u miru, koji niko ne može da naruši, a ono što je posebno zadivilo javnost jeste spektakularan pogled koji se pruža sa balkona glumčevog stana.

Dom Mime Karadžića ostavlja bez reči

U strogom centru Vračara, u jednoj od najekskluzivnijih ulica, Mima Karadžić nije štedeo pri kupovini nekretnine, a pretpostavlja se da upravo pomenuti pogled značajno doprinosi vrednosti.

Pročitajte: Par koji je iznenadio sve - Kaja Žutić i Mima Karadžić zajedno na događaju

 

 

Sudeći po fotografijama i video snimcima, dom Mime Karadžića obiluje detaljima, od kojih svaki pojedinačno ima svoju istoriju, a posebno plene pažnju slike na zidovima.

Pročitajte: Mima Karadžić važi za zavodnika, a takvu je ulogu dobio u “Zlatnim danima!

 

 

Mnogi glumčevi pratioci se nadaju da će Mima nastaviti da deli trenutke iz svog momačkog doma, te da će imati prilike da vide raskošan enterijer koji se samo donekle nazire na dosadašnjim objavama.

Komentari (0)

Loading