Celebrity News

Dugo je živeo kao podstanar, a sada ima svoj dom: Zavirite u momački stan Milana Vasića (FOTO)

Dom Milana Vasića udoban je i vrlo komforan momački stan, u kom glumac rado gosti svoje prijatelje, sestre i roditelje

Dugo je živeo kao podstanar, a sada ima svoj dom: Zavirite u momački stan Milana Vasića (FOTO)

Dom Milana Vasića, po dolasku glumca u Beograd prvobitno je bio iznajmljen stan u višespratnici jednog novobeogradskog bloka. Dramski umetnik tokom godina promenio je nekoliko lokacija za život, sve dok nije zaradio dovoljno novca da kupi svoju nekretninu.

Pročitajte: Njima duguje sve: Ovako izgledaju roditelji Milana Vasića (FOTO)

Instagram

 

Milan je rodom sa Kosova, tačnije iz Velikog Ropotova, gde mu i dalje roditelj žive, a iako dolazi iz malog mesta vrlo brzo se snašao u prestonici i nije dozvolio da ga zavedu svetla velikog grada. Pri kupovini stana nije mu bilo važno da se on nalazi u strogom centru, već da je komforan i ima dovoljno prostorija da primi njegove goste.

Pročitajte: Da li vam liče? OVO je rođena sestra Milene Vasić, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Dom Milana Vasića izuzetno je lepo sređen i uredan i ni po čemu ne podseća na momački stan. Sve je uglancano, sređeno i na mestu, a glumac sam vodi računa o higijeni.

- Realno, nemam kad da razbacam stvari. Umem da zasučem rukave i da uzmem krpu u ruke, jer ne volim da mi bude prljavo. I kad sam živeo s roditeljima pa ostanu prljavi sudovi, ja ih operem. Nisam pedantan toliko da baš svaki dan sređujem, ali ne volim nered. Znam da nestvarno zvuči, ali ja u stanu stvarno samo prespavam - objasnio je ranije Vasić.

Komentari (0)

Loading