Lifestyle

Ovakav luksuz je do sada neviđen: Zavirite u dom Željka i Milice Mitrović, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Dom Željka Mitrovića, kada bi postojalo takmičenje za najbolji dekor i stil, sudeći po fotografijama, osvojio bi prvu nagradu…

Ovakav luksuz je do sada neviđen: Zavirite u dom Željka i Milice Mitrović, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Instagram

Dom Željka Mitrovića i njegove supruge Milice pravo je moderno utočište, u kojem čitava porodica voli da boravi, a uređen je po najsavremenijim trendovima i obiluje interesantnim detaljima, od kojih svaki ima zasebnu priču.

Pročitajte: Teška porodična priča - Željko Mitrović otkrio šokantnu istinu o svom ocu koja ga je zauvek promenila

Željko i Milica Mitrović već nekoliko decenija neguju svoju ljubav, ali i prostor u kojem borave i u kojem imaju mir, van poslovnih obaveza. Iako često putuju, svojoj kući se uvek rado vraćaju, a zasigurno je to zbog toga što su puno truda uložili u njeno opremanje.

Pročitajte: O NJOJ NIKAD NE PRIČA - Pogledajte kako danas izgleda prva supruga Željka Mitrovića (FOTO)

Par se trudi da svoju privatnost sačuva za sebe, što im polazi za rukom, ali ipak su svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrili delić raskošnog doma, od kojeg doslovno zastaje dah.

Pročitajte: Tragedija u porodici Mitrović - Milica podelila užasne vesti, poznati upućuju saučešće (FOTO)

U domu Mitrovića dominiraju bela i crna boja, minimalistički stil koji je upotpunjen savremenom tehnologijom, ali ga oplemenjuju porodične uspomene u vidu fotografija i detalji koji se malo gde mogu videti na našim prostorima. Osim toga, Željku i Milici društvo prave njihovi verni psi, koji unose dobro raspoloženje u njihovu kuću. Vlasnik televizije „Pink“ neretko priređuje iznenađenja svojoj supruzi, te ju je jednom prilikom upravo u njihovom domu iznenadio povodom njenog rođendana i tada je objavljen video gde se jasno vidi unutrašnjost njihovog luksuznog dnevnog boravka.

Pročitajte: Ne krije koliko mu znači i da joj duguje sve - Ovako izgleda majka Željka Mitrovića, prosudite da li liče ( FOTO)

Čak i kada su dugo odsutni zbog obaveza, porodica Mitrović svoju najveću idilu gradi upravo u domu, za koji bi mnogi prokomentarisali da je besprekoran.

Komentari (2)

Loading
Prljavi Veš

10:55 02.03.2022

Kladim se da u toj gajbi ne samo što imaju posebnu sobu za peglanje, nego imaju i posebne sobe za posebne boje veša. Mitrović, iz meni nejasnog razloga, najviše voli da vreme provodi u sobi gde drže ****. Rublje.

Nadica

18:14 31.07.2022

Sve je to malo to much , sve PRELEPo , fenomenalno......a onda gradi onakav Kapitol , zar nisu kompleksi u pitanju. Odakle li su oboje ispali kada im je ovo bilo malo nego mora još i još i još viseeee.......bez veze