Celebrity News

"Uprkos svemu, u inat svemu": Ana Bekuta prvi put nakon Mrkine smrti donela odluku koja je iznenadila njene prijatelje (FOTO)

Autor: | 22/03/2022

Objava Ane Bekute govori mnogo o njenom oporavku nakon velikog gubitka

"Uprkos svemu, u inat svemu": Ana Bekuta prvi put nakon Mrkine smrti donela odluku koja je iznenadila njene prijatelje (FOTO)

Proleće nam je svima došlo pre dva dana, ali nekima je ipak potrebnije nego drugima. Na primer, proleće koje bi pevačici Ani Bekuti (62) konačno donelo mir ne podrazumeva samo kalendarsku ili meteorološku kategoriju, već je i ono koje se tiče duše, nakon što je dugo u srcu zimovala otkako je otišao njen dugogodišnji partner Miliutin Mrkonjić pre četiri meseca. Zato nova objava Ane Bekute uliva ohrabrenje da će proleće njoj doneti preko potrebno emocionalno poboljšanje i duhovni mir i zbilja se čini da je spremna da nastavi s punim optimizmom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- "Biće proleća i sunca - uprkos svemu, u inat svemu, protiv svega i svakoga što se suprotstavlja životu" - citirala je pevačica poznatu rečenicu Duška Radovića i zatim svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" čestitala početak najlepšeg godišnjeg doba.

Pročitajte: Koliko je smršala! Period tuge i bola ostavio veliki trag na Ani Bekuti, evo kako izgleda sa 10 kilograma manje (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Objava Ane Bekute naišla je na mnogo reči podrške i odobravanja jer su verovatno i mnogi njeni pratioci prepoznali da ovakav stav znači da je pevačica nakon više meseci tugovanja rešila da okrene novi list i vrati osmeh na lice. Da podsetimo, Ana se nakon Mrkine smrti zavetovala da će napraviti podužu medijsku pauzu i još uvek se drži tog obećanja.

Komentari (0)

Loading