Celebrity News

Kontroverzna i prelepa! Ovo je ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović, a njen ljubavni život prepun je skandala (FOTO)

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović, Ana, prava je lepotica

Kontroverzna i prelepa! Ovo je ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović, a njen ljubavni život prepun je skandala (FOTO)

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović uspešna je i prelepa. Majka, supruga i pozorišni reditelj, Ana Vučelić prilično je zadovoljna kockicama koje je u svom životu složila.

Sa izabranikom i filmskim rediteljem Veljkom Mićunovićem Ana je dobila sina, a njihova romansa traje već skoro četiri godine. Sin je došao kao kruna ove ljubavi, a baka i deka ponosni su što imaju malog naslednika.

Pročitajte: "ONA JE ČAROBNICA" - Glumica Ljiljana Dragutinović bila je u braku sa političarem, a njihov sin danas je u vezi sa OVOM poznatom voditeljkom

Luka Šarac

 

- Prelep, unuče vas vrati u ono vreme kada su vaša deca bila mala i tada nastupa posvećenost i potreba da mu sve bude potaman. Sad imam mogućnost da uživam u njemu, a ne samo da zarađujem, kako je bilo dok su odrastali Ana i Branislav. Kada sam s njim, potpuno podetinjim, jurimo se, čučimo na podu i šetamo - rekla je svojevremeno glumica za naš magazin.

Ipak, još uvek se pamti i buran život ćerke Milorada Vučelića, na koji je stavila tačku, kada se upustila u romansu sa Veljkom. Naime, svojevremeno su Anu povezivali sa Draganom Mićanovićem, dok je sa Sergejem Trifunovićem imala strastvenu vezu.

Komentari (0)

Loading