Celebrity News

Konačno srećan!!! Sergej Trifunović mir pronašao u zagrljaju KOLEGINICE! Iznenadićete se o kome je reč (FOTO)

Emotivni život Sergeja Trifunovića prava je enigma za javnost i medije

Konačno srećan!!! Sergej Trifunović mir pronašao u zagrljaju KOLEGINICE! Iznenadićete se o kome je reč (FOTO)

Tajnovit i nepredvidljiv emotivni život Sergeja Trifunovića stalno je na udaru javnosti, koja se potajno godinama unazad pita kada će beskrajno talentovani dramski umetnik, odnedavno i pisac, da pronađe ženu svog života, skrasi se i oformi porodicu. 

Pročitajte: Prva izjava ljubavi Sergeja Trifunovića: Jaka osećanja prema JEDNOJ OSOBI navela su ga da to učini javno (FOTO)

 

 

Nije tajna da je Sergej u mladosti važio za velikog zavodnika, muškarca za kojim žene lude, kao i da se s godinama na tom polju ništa drastično nije promenilo. Još uvek devojke vole da su u njegovom društvu. Obožavaju da ga slušaju kako svira gitaru, priča replike iz predstava ili pak čita odlomke iz svoje knjige "Stovarište", dok uporedo on uživa u njihovoj pažnji i osmesima. Tvrdi da ga ne privlače neosvojive, već prirodne, inteligentne i one koje su u stanju da razumeju njegov humor. Uprkos različitosti u karakteru dama sa kojima se tokom života susretao, Trifunović sreću nije pronašao ni pokraj jedne ili bar o tome za javnost nikada nije želeo da govori. Nije krio, međutim da je u jednoj ženi nedavno uspeo da pronađe utehu i podršku.

Pročitajte: Emotivni život Sergeja Trifunovića ponovo u fokusu: Glumac objavio LEPE VESTI: Vreme je za zasnivanje porodice! (FOTO)

Reč je o glumici Katarini Žurić, ćerki dramskih umetnika Cece Bojković i Miloša Žutića. Intimni momenat u njenom zagrljaju Trifunović je objavio na svom "Instagramu" čime je naznačio da Kaja u njegovom životu zauzima posebno mesto. Možda ne emotivne izabranice, ali svakako bliske koleginice i prijateljice.

 

 

Komentari (1)

Loading
Djole

14:34 09.02.2022

Pa bili bi dobar par definitivno. Inace meni je Kaja kraljica bas je gotiv.