Celebrity News

Stigli su mi rezultati, imam knedlu u grlu: Goca Tržan obavestila javnost o poslednjoj vantelesnoj oplodnji

Goca Tržan - vantelesna oplodnja moja velika borba

Stigli su mi rezultati, imam knedlu u grlu: Goca Tržan obavestila javnost o poslednjoj vantelesnoj oplodnji

Boško Karanović

Goca Tržan - vantelesna oplodnja i rezultati

Pevačica Goca Tražn donela je odluku da otkaže učešće na Beoviziji, kako bi se u Pragu i po peti put podvrgla procesu vantelesne oplodnje sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem.

Ipak, Goca Tržan saopštila je da vantelesna oplodnja ni ovoga puta nije uspela.

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu saopštila je rezultete u emisiji "Premijera".

Pročitajte: "Nije jeftino, ali najviše plaćam emocijama" - Goca Tržan o NOVIM pokušajima da zatrudni, evo zašto se povukla iz javnosti

Instagram

 

Borba Goce Tržan već dugo traje, a svaki put kada se priprema za sam proces pevačica se podvrgava teškoj hormonskoj terapiji tokom koje je iscrpljena i slaba.

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva - ispričala je nedavno za "Informer".

Komentari (1)

Loading