Celebrity News

Marija Šerifović prvi put nakon što je prevarena: Pakleno je teško kada te izdaju

Prevarena Marija Šerifović o emotivnom bolu i ljubomori

Marija Šerifović prvi put nakon što je prevarena: Pakleno je teško kada te izdaju

O emotivnom životu naše jedine Eurosong pobednice vrlo malo se zna, stoga kada se u medijima pojavi naslov - Prevarena Marija Šerifović svi hrle da pogledaju ko je osoba koja ju je dovela do emotivnog  rastrojstva. Marija važi za šarmantu ženu, nekoga ko ima odlične osvajačke sposobnosti, uprkos tome nije joj do sada pošlo za rukom da ijednu romansu sačuva. O razlozima za to ona je svojevremeno govorila za Story.

Pročitajte: Ovde se Marija krije od svih: Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

 

 

Šerifovićeva je priznala da je do kraha veza najčešće dovodilo to što partnerima nije bila verna, isto tako otkrila je da se događalo da i nju prevare, sa čim se teško nosila. 

- Čak i previše su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru s godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim situacijama umem da reagujem burno i nimalo prijatno - istakla je.

Pročitajte: Njihov odnos više nije tajna! Kada vidite kako je Džejla Mariji čestitala rođendan sve će vam biti jasno (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading