Celebrity News

Dženifer Lopez van sebe: Aleks ima aferu s rijaliti zvezdom?

Iako ima pored sebe jednu od najpožejlnijih žena na svetu, Aleks ima aferu s rijaliti zvezdom Medison LeKroj, bruje svi svetski mediji.

Dženifer Lopez van sebe: Aleks  ima aferu s rijaliti zvezdom?

Pandemija koronavirusa odložila je venčanje Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, ali ubrzo im je pristigao još jedan izazov u očuvanju ljubavi.

 Iako par deluje srećno i zaljubljeno, priča o predbračnom ugovoru, na kome Džej Lo insistira, podgrejala je sumnje da nešto u vezi Dženifer Lopez i nekadašnje bejzbol zvezde ipak ne funkcioniše.

A onda je u medijima odjeknula vest da Aleks Rodrigez ima aferu sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Naime, tokom poslednje epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se zanosna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom, prenosi "eonline.com".

Pročitajte: Preminuo bivši partner Dženifer Lopez

 

 

Kako bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je dala izjavu za "Page Six", ali je tada još više probudila sumnju javnosti.

- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom - ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.

- Sve se dogodilo pre nekog vremena, ipak, sada je sve izašlo na televiziji. Ne znam šta da radim, ne želim da ovo našteti našim porodicama.

Pročitajte: Jelena Karleuša u kreaciji koja je podsetila na najpoznatiju "golu" haljinu Dženifer Lopez! (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Afera Aleksa Rodrigeza podigla je prašinu, a činjenica da je odbio da potpiše predbračni ugovor, u kome klauzula o prevari vredi 250.000 dolara, podgrejala je sumnje javnosti. Ipak, izvor blizak bivšem sportisti govori da se on trudi da uveri Dženifer da nikada nije sreo Medison i da njih dvoje pokušavaju da prevaziđu krizu, kako bi nastavili sa svojim životom, kao i do sada.

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov

14:49 07.02.2021

Iskreno,plavuša je ženstvenija.Ovu Svet nije titulisao Najlepšom ženom Nikada,jer nema lepotu,nema harizmu.Ima bogatog bivšeg muža.