Celebrity News

Srce Kaline Kovačević PONOVO JE SLOMLJENO: Drugi RAZVOD više ne može da se sakrije

Razvod Kaline Kovačević više nije tajna...

Srce Kaline Kovačević PONOVO JE SLOMLJENO: Drugi RAZVOD više ne može da se sakrije

Razvod Kaline Kovačević, tema je koja interesuje mnoge, naročito njenu vernu publiku, koja je verovala da će glumica, nakon prvog razvoda 2016. godine, napokon biti srećna u ljubavi. Ipak, nažalost, njen drugi brak, takođe je okončan, a iz njega najveći uspeh postignut je ćerka Anika koju je dobila sa bivšim partnerom.

Razvod Kaline Kovačević intrigira domaću javnost

Ipak, srce je slomljeno, a Kalina i njen partner Vladimir Reković, jedan od najuspešnijih naših naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom univerzitetu CERN, rastali su se, a živote su podredili zajedničkim odgajanjem trogodišnje ćerke Anike. 

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Ljiljane Blagojević! O ovom zagrljaju tada je brujala cela javnost (FOTO)

rts printscreen

 

Detalji njihovog odnosa, pa čak i rastanka, nisu do skoro bili poznati javnosti, čak se i Vladimir nije eksponirao u medijima, ali je Kalina otkrila da i dalje ne prestaje da se nada da će pronaći ljubav za ceo život.

Pročitajte: Isplivale prve slike starije unuke Ljiljane Blagojević - Procenite da li Miona više liči na baku ili mamu (FOTO)

Miša Obradović

 

- Ne odustajem od ljubavi - rekla je ćerka Ljiljane Blagojević ekskluzivno za "Gloriju" .

Pročitajte: Smeli modni odabir u bojama jeseni - Svi žele da ponesu odevnu kombinaciju Kaline Kovačević (FOTO)

Podsetimo, lepa i uspešna glumica, nije imala sreće ni u prvom braku, koji se završio pet godina nakon što je sklopljen. Venčala se 2011. godina sa fudbalskim agentom Radetom Čaldovićem i dobila ćerku Mionu, koja ima deset godina. Nažalost i pored veličanstvenog slavlja, taj prvi brak se okončao, kao i drugi sa Vladimirom zbog čega je njeno srce slomljeno.

Komentari (0)

Loading