Celebrity News

TUŽNE VESTI o ocu Marije Šerifović stižu iz Kragujevca! Marija sa tugom u srcu radi koncert, pokušala da sakrije

Otac Marije Šerifović trenutno je narušenog zdravlja, a o njemu posvećeno brine ćerka

TUŽNE VESTI o ocu Marije Šerifović stižu iz Kragujevca! Marija sa tugom u srcu radi koncert, pokušala da sakrije

Iako je tokom proteklih koncerata, ne želeći da izneveri publiku, Marija zasijala u punom sjaju, svoju tugu vešto je sakrila. Naime, otac Marije Šerifović u lošem je stanju. Zbog narušenog zdravlja lekari su mu čak amputirali i prst na nozi, a pevačica je odlučila da je najbolje da ga smesti u dom u Kragujevcu, kako bi svakoga dana imao adekvatnu zdravstvenu negu.

Dugo vremena otac Marije Šerifović, Rajko, stanovao je u iznajmljenoj kući u Kragujevcu, a njegov stanodavac otkrio je i kada se i zbog čega odselio:

Pročitajte: Svi ga znate - Ovaj slavni muzičar je drugi muž Verice Šerifović, evo kako ga je Marija prihvatila (FOTO)

Ata Images

 

 

- Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi - rekao je za Kurir Rajkov stanodavac.

Posvećena ćerka oca je smestila u dom, obezbedila mu adekvatnu negu i posećuje ga kad god joj se za to ukaže prilika, ali kao pravi profesionalac, ona ne dozvoljava da njene privatne boli niko primeti, i zato njene poslovne obaveze nikada ne trpe.

Komentari (0)

Loading