Celebrity News

Prvi koraci ćerke Miše Dragičevića će vas raznežiti: Preslatka Vasilija učinila je ponosnim oca (FOTO)

Ćerka Miodraga Miše Dragičevića pobrala pažnju Instagramera

Prvi koraci ćerke Miše Dragičevića će vas raznežiti: Preslatka Vasilija učinila je ponosnim oca (FOTO)

Mada ima svega pet meseci ćerka Miodraga Miše Dragičevića osvojila je srca mnogih bez mnogo muke. Vasilija Dragičević pojavila se na očevom "Instagram" profilu, naravno na njegovu inicijativu,  što je korisnike pomenute društvene mreže za početak raznežilo, a potom i nasmejalo. Glumac je, naime, na ćerkine malene noge obuo opanke a zatim pomerajući ih u ritmu muzike napravio interesantan snimak. 

Pročitajte: Oljina i Mišina ljubavna priča odvijala se filmskom brzinom, susret na neočekivanom mestu: Uplašila sam se, nije mi bilo svejedno

Instagram

 

Melodija koju je odabrao bilo je kolo Moravac, čime je opravdao to što je mezimici obuo tradicionalne cipelice. Na osnovu ovog malog, ali zanimljivog snimka stiče se utisak da Miša nestrpljivo čeka ćerkine prve korake, kao i da neizmerno uživa u vremenu provedenom sa njom. Posebno lepo se glumac sa naslednicom druži kada mu je supruga, dramska umetnica Olja Bacić odsutna, a ne krije ni da se odlično snašao u prehrani, kupanju i presvlačenju petomesečne devojčice.

Pročitajte: Postao je njegov zaštitni znak: Evo kako je Miodrag Dragičević zaradio ožiljak na licu

Instagram

 

Ćerka Miodraga Dragićevića i Olje Bacić mešavina je oba roditelja i za svoj uzrast vrlo napredna beba. Ponosni roditelji trude se da joj već sada prenesu prave vrednosti i nauče je da ceni umetnost.

Komentari (0)

Loading