Celebrity News

Ova žena koju svi znate ima tajanstvenu vezu sa Duškom Tošićem: Nikada neće zaboraviti šta je učinila za njega kad je bilo najteže (FOTO)

Životna priča Duška Tošića imala je puno teških poglavlja....

Ova žena koju svi znate ima tajanstvenu vezu sa Duškom Tošićem: Nikada neće zaboraviti šta je učinila za njega kad je bilo najteže (FOTO)

Boško Karanović

Životna priča Duška Tošića, pre nego što je postao proslavljeni fudbaler, bila je teška, budući da je poznato da je odrastao u siromaštvu, a roditelji Nikoleta i Milorad trudili su se svim silama da sinu omoguće stabilan život. Puno uspona i padova prate nekoliko njegovih životnih poglavlja, sada, fudbalski menadžer niže uspehe u svojoj karijeri a ujedno je i posvećen suprug Jeleni i pažljiv otac ćerkama Atini i Niki.

Životna priča Duška Tošića je neverovatna

Naime, nije sve uvek bilo lagodno, kako se to čini da je Dušku danas. On je, kako je poznato, odrastao u Orlovatu, pokraj Zrenjanina, od malena u njemu se rodila želja za fudbalom, za koji je bio vrlo talentovan. Veći period svog detinjstva proveo je u Dom za nezbrinutu decu Angelina Kojić Gina, tačnije u delu internata te ustanove, gde je trenirao i imao obroke, koju su bili vrlo važni za njegov razvoj.

Pročitajte: Fotografija dana - Jelena Karleuša i Duško Tošić uhvaćeni na više nego zanimljivom mestu, KAKVO LI ĆE BITI OPRAVDANJE

Rajko Ristić

 

Pre nekoliko godina, Jelena Karleuša, njegova supruga, gostujući u emisji "Ami dži šou" , otkrila je nepoznate detalje Duškovog života, kada ju je Ognjen Amidžić upitao da prokomentariše pevačicu Kristinu Kiju Kockar. Tada je ona otkrila da je upravo Kijina majka, Nadica, bila ta koja je Dušku  značajno pomogla u životu.

Pročitajte: Fotke ne lažu - Evo gde živi Duško Tošić nakon svađe sa suprugom Jelenom

 

 

- Ja sam mnoge teme prokomentarisala, a to radim s razlogom i smišljeno da bih izazvala to što izazovem. Oni se pecaju na to, a to je sve stvar iskustva. Ja znam tačno što radim, ali nemam ništa protiv Kije. Ima jedna zanimljiva priča, moram je reći iako nisam planirala. Možda Kija to ni ne zna. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kad sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: "Nemoj više da je diraš. Zato što je njena majka kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan, nisam imao šta da jedem onda mi je Kijina majka pomagala. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gde je ona radila". Tako mi je Duško rekao, živa istina. Prestala sam je napadati, sad mi je žao - rekla je Karleuša u pomenutoj emisiji svojevremeno.

Svoju humanost, Nadica je jednom prilikom prokomentarisala za "Dnevni avaz" :

Pročitajte: ODLUKA koju smo svi čekali! Duško Tošić se vratio u Beograd POVUKAO POTEZ i sve objavio (FOTO)

Instagram

 

- On je imao 17 ili 18 godina kada je dolazio ovde, jer je 2002. otišao u Beograd, to sam zapamtila. Prešao je u prvi tim i hranio se ovde. Ja nisam bila upoznata s njegovom materijalnom situacijom, jer sam sve njih kada dođu smatrala samo decom. On je bio jedan lep, fin, vrlo skroman momak i zato mi je zapao za oko. Ja kad dođem ovde, oni su svi gladni, momci u razvoju, sportisti -  rekla je majka Kije Kockar svojevremeno.

Danas je milioner, ali Duško nikada nije zaboravio ko je bio uz njega bezuslovno i kada nije bio to što je danas, te Nadici duguje veliku zahvalnost.

Komentari (1)

Loading
Milorad

08:59 31.03.2022

Steta sto nema vise dobrih i plemenitih ljudi kao sto je Nadica ,ona je pomagala i siromasnoj z i deci sa posebnim potrebama!Takva je i Kija samo sto nije niko zabeležio od medija ,poseta bolesnoj deci u Tirsovoj ,deci na Kosovu!Dve velike plemenite duse!