Celebrity News

Fotke ne lažu: Evo gde živi Duško Tošić nakon svađe sa suprugom Jelenom

Jelena Karleuša i Duško Tošić u proteklom periodu punili su novinske članke, a nakon raznih spekulacija otkriveno je gde fudbalski menadžer živi..

Fotke ne lažu: Evo gde živi Duško Tošić nakon svađe sa suprugom Jelenom

Jelena Karleuša i Duško Tošić nakon turbulentnog perioda i sukoba koji se dogodio za Božić, uspeli su da pronađu zajednički jezik i, pretpostavlja se, izglade narušen odnos. Mnogi su priželjkivali srećan kraj njihove ljubavne priče, koja traje dugih 13 godina, a sada je konačno otkriveno da li se sve vratilo u normalu.

Podsetimo da se za Dan zaljubljenih Jelena pohvalila na društvenim mrežama ružama koje je dobila, te su mnogi to protumačili kao da je gest njenog supruga.

Pročitajte: Mama je NEMOĆNA da bilo šta promeni - Konačno otkriveno zašto je Atina Tošić odlučila da NESTANE sa društvenih mreža

Instagram

 

Takođe, nakon što je Dušku istekla zabrana prilaska supruzi, koja je trajala mesec dana i nakon povratka iz Turske,  ekipa emisije "Paparazzo lov" "uhvatila" je gde se bivši fudbaler kreće, te da li stanuje sa suprugom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom. 

Pročitajte: Potez Atine Tošić koji je zbunio i iznenadio SVE! Evo zašto se danas priča samo o Karleušinoj i Duškovoj ćerki

Instagram

 

Naime, kamere pomenute emisije snimile su Duška ispred porodičnog doma kako u večernjim satim ulazi u garažu, te iz toga sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom i da je njihov brak, nakon incidenta, samo dodatno učvršćen.

Pročitajte: TREĆA BEBA! Jelena Karleuša je uz pomirenje sa mužem objavila vesti zbog kojih se TRESE SRBIJA (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Sumnji više nema da je par odlučio da poradi na svojim nesuglasicama, a Duško se kući vraća supruzi Jeleni.

Pročitajte: Svekrva Nikoleta je rekla svoje! Oglasila se majka Duška Tošića povodom ruža koje je snaja Karleuša dobila za Dan zaljubljenih (FOTO)

Youtube Screenshot

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading