Celebrity News

Tragedija u porodici Vjere Mujović! Glumica skrhana bolom poručila: Sretni ti zvezdani puti, sad si među zvezdama (FOTO)

Tuga Vjere Mujović velika je i ne može se rečima opisati

Tragedija u porodici Vjere Mujović! Glumica skrhana bolom poručila: Sretni ti zvezdani puti, sad si među zvezdama (FOTO)

Suze i saosećanje javnosti izazavala je tuga Vjere Mujović. Kasno sinoć glumica je na svom "Instagramu" objavila da je ostala bez najvećeg oslonca, majke Ljiljane Mujović, koja je preminula tiho u 80. godini života. Vjera nije želela da se oprosti od mame, već joj je pismeno poručila.

- Nema smrti, samo svetlost!
Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno - napisala je ona u opisu Ljiljanine fotografije.

Pročitajte: Danas slave šest godina braka! Ovo je zgodni doktor koji je oženio Vjeru Mujović (foto)

 

 

Tuga Vjere Mujović neopisiva je, posebno jer je glumica od početka pandemije strahovala za život roditelja Ljiljane i Trifuna, cenjene lekare. Naime, pre nekoliko meseci ona je zamolila žitelje Podgorice, da se okanu starih navika i prestanu da im dolaze na kućnu adresu i mole da ih pregledaju.

- Moj otac, dr Trifun Mujović, ima 80 godina, i slabe je životne snage. Nemojte ga zvati da vam pregleda dete dok traje ova pošast, molim vas i preklinjem. On je neizmerno požrtvovan, ali i nerazuman prema svom životu i životu moje majke, na koju bi mogao da prenese virus, ako bi ga ne daj Bože dobio od nekog malog pacijenta. Moja majka, dr Ljiljana Mujović, u najrizičnijoj je grupi - poručila je Vjera putem društvenih mreža podstaknuta time što je jedna 15-godišnjakinja donela lekarski nalaz ispred zgrade u želji da ga Trifun pogleda.

Pročitajte: Vesna Radusinović skrhana bolom: Zbogom mili moj

 

 

Uprkos svim naporima glumica tragičan ishod nije uspela da spreči. Utehu ona pronalazi u svom suprugu, doktoru Štefanu Prajsu.

 

Komentari (0)

Loading