Celebrity News

Pokupila decu i otišla kod majke na Bukulju: Evo ko je kriv što je Nikolija OSTAVILA Relju

Nikolija ostavila Relju bruje domaći mediji

Pokupila decu i otišla kod majke na Bukulju: Evo ko je kriv što je Nikolija OSTAVILA Relju

Majka dve devojčice pokupila je stvari i sa ćerkama posetila kuću svoje majke na Bukulji. I dok jedni logično razmišljaju da se Nikolija sklonila od gradske vreve i odlučila da vreme sa devojčicama provede u prirodi, ima i onih koji pričaju da je Nikolija ostavila Relju i to ni manje ni više nego zbog Teodore Džehverović.

Naime, kako kažu izvori za domaće medije, Nikolija je podržala Relju da bude član žirija "IDJSHOW" takmičenja, međutim kada je saznala da je i Teodora u žiriju, stvari su se promenile.

Pročitajte: Sa njim je harala po grčkim klubovima - Pre Relje Nikolija se zabavljala sa ovim tamnoputim lepotanom, evo zašto o njemu ne priča (FOTO)

 

 

- Relja je odavno imao tu ponudu i konsultovao se sa Nikolijom kao i uvek do sad. Potpisao je ugovor, dolazio na audicije, dok Nikolija nije saznala da pored Relje u žiriju sedi i Teodora Džehverović... Tada se Nikolija spakovala i otišla sa decom kod majke na Bukulju - kaže izvor za "Star" i dodaje:

- Bio je u šoku, objasnio joj je da je njegov odnos sa Teodorom čisto poslovan i da ne treba da brine. Međutim, Nikoliji ne da đavo mira, iako zna da je Teodora u stabilnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zna ona od ranije kakva je Teodora i da voli da koketira - kaže izvor.

 

 

Ipak, kako Nikolija i Relja već godinama imaju odnos zasnovan na poverenju i uzajamnoj podršci, čini se da je reč samo o traču, a da je Niki kod Vesne otišla samo na mini odmor, dok je u ljubavnom, beogradskom gnezdu para sve u najboljem redu

Komentari (0)

Loading