Celebrity News

Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Neda Ukraden i Marinko Rokvić, dok je pevač bio još uvek živ, nisu bili uvek u sjajnim odnosima...

Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Neda Ukraden i Marinko Rokvić, prema rečima pevačice za "Svet" izvesan period nisu razgovarali, budući da mu je pevačica zamerila izvesnu stvar. To se dogodilo pre pevačeve smrti , svojevremeno, a Neda je za pomenuti list ispričala detalje sukoba koji se dogodio.

Naime, budući da se pevačica na njega i te kako naljutila, prema njenim rečima, preplakala noć kada se izvesni incident dogodio: 

Pročitajte: Sada se druži sa njegovom ženom - Ovaj MOĆNI muškarac je VELIKA LJUBAV Nede Ukraden (FOTO)

Ata Images

 

- Desio se jedan incident izmedu mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom - rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: POSLE TOLIKO GODINA - Neda Ukraden IMA DEČKA! Poznat je i slavan, PORODICE SU U ŠOKU! Evo o kome se radi (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Kako se navodi, Nedin zet Peca pomirio je zavađene strane, te je Marinko pevačici tada čestitao rođendan tačno u ponoć.

- Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu - rekla je Ukradenova, prenosi pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
djole

12:14 02.04.2022

Nekima je strašno teško kad shvate da je njihovo vreme prošlo. Zato prodaju i zadnji gram ljudskosti koji su 'teškom mukom' sačuvali.