Celebrity News

Ovako milioneri sređuju sobe za decu: Zavirite u kutak koji su Sofija Milošević i Luka Jović spremili za malog Teodora (FOTO)

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića ima prelep kutak za spavanje....

Ovako milioneri sređuju sobe za decu: Zavirite u kutak koji su Sofija Milošević i Luka Jović spremili za malog Teodora (FOTO)

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića, Teodor Jović, koji je došao na svet pre nekoliko dana, postao je centar sveta brižnim roditeljima, koji već od prvog dana pažljivo brinu o njemu. Poznato je da je ovo manekenki drugi sin sa fudbalerom, a Jović je po treći put uskusio ulogu oca, u kojoj se evidentno dobro snalazi.

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića ima kutak iz snova

Baš zbog toga što im je novorođeni sin uneo toliko radosti u porodični dom, Sofija i Luka odlučili su da ne štede kada je u pitanju kutak za njega. Naime, manekenka se pohvalila kolevkom u kojoj Teodor spava, a mnogi su bili oduševljeni odabirom.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Sofija Milošević rodila SINA, otkrivamo za koje MOĆNO IME su se roditelji odlučili

Instagram screenshot

 

Takođe, osim što je uslikala kolevku u plavim i bež tonovima, verenica Luke Jovića požalila se svojim pratiocima, da ne spava mnogo u poslednje vreme, što se dalo očekivati, budući da je njen sin star tek nekoliko dana.

Pročitajte: Sušta suprotnost Sofiji Milošević - Malo ko se seća OVE zanosne brinete, BIVŠE DEVOJKE Luke Jovića (FOTO)

Instagram screenshot @sofimilo

 

- Kome još treba dobar noćni san - napisala je Sofija u okviru fotografije i nasmejala mnoge svoje fanove.

Komentari (0)

Loading