Celebrity News

Trasirao mi je put i PROMENIO ŽIVOT: Dajana Paunović otkriva ko je njen novi dečko (VIDEO)

Novi dečko Dajane Paunović podrška je i oslonac bivšoj voditeljki

Trasirao mi je put i PROMENIO ŽIVOT: Dajana Paunović otkriva ko je njen novi dečko (VIDEO)

Ko je i čime zaslužio da bude novi dečko Dajane Paunović, pitanje je koje se već neko vreme u javnosti postavlja. Bivša pevačica, zatim i voditeljka, danas osnivačica Fondacije Dajana Paunović, ludo je zaljubljena i to ne krije, ipak vešto od medija i publike skriva ko je muškarac iz senke, kojeg u intervjuima predstavlja kao svoju najveću podršku, toplinu i sigurnost.

Pročitajte: Dajana Paunović konačno otkrila prave razloge razvoda od Žike Jakšića! Pogledajte šta je to prećutkivala svih ovih godina (VIDEO)

ATA Images

 

Sa Dajanom smo se našli kako bismo pročešljali teme vezane za njen novi poslovni angažman a tiču se humanitarnog rada, osmaostaljivanja krhkih, neukih i ugroženih žena...dok istovremeno nismo mogli da se ne dotaknemo ljubavi i ponovo je upitamo par stvari za tajnovitog ljubavnika, sa kojim je uplovila u vezu po razvodu od voditelja Žika Jakšića. U videu u produžetku pogledajte šta je Dajana pristala da podeli sa nama i šta nam je odgovorila na pitanje planira li ponovo da se udaje, s obzirom na prethodno loše iskustvo.

Pročitajte: NE BISTE GA PREPOZNALI: Dajanin i Žikin sin izrastao u velikog momka, a frizura mu je totalni hit! (FOTO)

Komentari (0)

Loading