Celebrity News

Posle razvoda napustila je i ona: Majka Senija više ne želi da živi sa Eminom

Majka Emine Jahović odlučila da je napusti i pređe kod sina Mirsada

Posle razvoda napustila je i ona: Majka Senija više ne želi da živi sa Eminom

Instagram

Nakon što su se Emina Jahović i njen brat Mirsad Turkdžan dogovorili da porodični dom u Novom Pazaru izdaju Turskom konzulatu, njihova majka Senija morala je da se iseli. Jedno vreme živela je sa Eminom, kako bi joj pomogla u odgajanju sinova Jamana i Javuza, kao i da lakše prebrodi razvod. Ipak, majka Emine Jahović sada je odlučila da pređe kod sina.

Senija je odlučila da sada u Istanbulu živi sa sinom Mirsadom i njegovom suprugom Dušicom, kojoj oko dece već pomaže njena majka. Ipak, dvostruka pomoć dobro je došla, a Eminina deca već su dovoljno porasla.

Pročitajte: Žena, majka, kraljica - Upoznajte Seniju, majku Emine Jahović (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Ipak, napuštanje porodičnog doma majka Emine Jahović teško je podnela, otkriva izvor za domaće medije:

- Krivo joj je što pod stare dane ostavlja svoj dom nekim strancima, ali kada je videla da će dobiti veliki novac, pristala je. Jedino brine kako će se navići na potpuno drugačiji način života u Turskoj, na punu kuću ljudi, snaju, priju, ali želi da pomogne deci oko unučića, naročito sada kada Emina prolazi kroz težak peropd suđenja sa bivšim mužem. To ju je veoma potreslo, jedino prećutkuje zbog čega je odlučila da živi kod sina, a ne kod Emine, iako ona sada nema muškarca pored sebe - završava izvor za "Svet".

Porodični odnosi Jahovića ipak su na zavidnom nivou, a Emina potpuno razume majku koja želi pomoć da pruži sinu i snaji prilikom odgajanja unučića.

 

 

 

Komentari (0)

Loading