Celebrity News

Njegova prva žena joj je bila kao sestra: Otkriveno kako Emina gleda na novu snaju, suprugu brata Mirsada (FOTO)

Snaja Emine Jahović veoma je voljena u čitavoj porodici…

Njegova prva žena joj je bila kao sestra: Otkriveno kako Emina gleda na novu snaju, suprugu brata Mirsada (FOTO)

Snaja Emine Jahović, supruga njenog brata Mirsada, Dušica Jahović , juče je proslavila rođendan, a tom prilikom pevačica spontano je otkrila kakav je njihov odnos.

Snaja Emine Jahović je lepotica, a evo kako ju je pevačica prihvatila

Brat Emine Jahović, pre Dušice, bio je u braku sa Dinom Džanković, sa kojom ima sina i ćerku, a javnost se dugo pitala kako je popularna pevačica prihvatila novu snaju, budući da je prošloj bila vrlo posvećena.

Postojala su razna govorkanja da njihov odnos nije sjajan, budući da se prema pisanju medija, Emina nije pojavila na svadbi Dušice i svog brata. Ubrzo, sve spekulacije bile su demantovane, a Emina i Dušica i te kako su bliske o čemu svedoči i nekolicina objava na društvenim mrežama.

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za sinove Jamana i Javuza - Kako su se POMIRILI Emina i Mustafa

Instagram screenshot

 

Jahovićeva je dirljivim rečima čestitala jučerašnji rođendan snaji, objavivši dve njene fotografije, na kojima se može uočiti prelepo iznenađenje u vidu torte koje joj je priređeno.

Pročitajte: Promena o kojoj bruje društvene mreže - Emina Jahović više ne izgleda isto! (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Srećan rođendan, lepotice – napisala je ona na „Instagramu“.

Osim toga, nedavno, dok je radila na promociji svog brenda, Emina je angažovala Dušicu kao promo lice, što je još jednom potvrdilo njihovu snažnu vezu, koju neguju.

Pročitajte: Razvod je ostavio posledice! Emina Jahović nikad iskrenija o sinu - Trudim se da budem jaka! On je dete razvedenih roditelja

 

 

Komentari (0)

Loading