Celebrity News

Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Bivša devojka Srđana Predojevića, kako su pisali domaći mediji, poznata je glumica...

Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Bivša devojka Srđana Predojevića, kako se godinama spekuliše je atraktivna glumica Iva Štrljić. Iako njih dvoje o svojoj vezi nisu govorili javno, prema pisanju "Pressa" 2007. godine njih dvoje je spojio posao, a sve se završilo slomljenim srcem.

Bivša devojka Srđana Predojevića bila navodno je ONA

Te godine, Srđan je bio urednih jutarnjeg programa na RTS-u , dok je Iva vodila na TV B92 jutarnji program, a. navodno su se zabavljali kratak vremenski period.

Pročitajte: Ko to beše Srđan Predojević? Jovana zadala još jedan udarac nekadašnjem najboljem prijatelju (FOTO)

 

 

Navodno je par viđen zajedno u ludom provodu u jednom beogradskom klubu.
Ubrzo domaći mediji su javili da je par rastao posle svega mesec dana veze, i to ne na lep način, prenosi "Glossy" .

Pročitajte: Kume, zar i ti? Ovo je DOKAZ da Srđan Jovanu NE MOŽE DA VIDI OČIMA posle svega (FOTO)

 

 

– Iva pati, srce joj je slomljeno. Srdjan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom – rekao je svojevremeno za "Press" izvor blizak glumici. 

Međutim, tada se takođe spekulisalo da njih dvoje čak nisu bili u romantičnoj vezi, već da im je odgovarala medijska pažnja i prašina koja se podigla nakon informacija da su navodno u ljubavi. Osim toga, Srđan i Iva nisu nikada govorili na ovu temu, niti objasniji prirodu svog tadašnjeg odnosa.

Komentari (0)

Loading