Celebrity News

Stigli dokazi: Anastasija i Ceca Ražnatović sinoć imale nastupe u dijaspori! Pogledajte fotografije

Majka i ćerka pokorile Evropu.

Stigli dokazi: Anastasija i Ceca Ražnatović sinoć imale nastupe u dijaspori! Pogledajte fotografije

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Slovenačkom gradu Velenje, dok je mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović upriličila svoj drugi nastup u Štutgartu.

Pročitajte: LOŠE VESTI iz Nemačke! Svi su je čekali, a evo zašto Anastasija sinoć nije izašla na scenu

Josip Andjić

 

Ceca je pred krcatom dvoranom pevala nadaleko poznate hitove.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović na svom prvom nastupu pojavila se u provokativnoj kombinaciji, a potom oborila rekord kluba (FOTO)

Janez Herman

 

- Dobro veče Slovenijo, hoćemo da napravimo večeras provod za pamćenje?- poručila je Ceca po izlasku na binu, dok je publika aplaudirala i u glas skandirala njeno ime.

Pročitajte: Dom Ražnatovića zavijen u crno! Anastasija se oglasila - Zbogom najlepša moja (FOTO)

Janez Herman

 

Sedam stotina kilometara dalje mlada muzička zvezda održala je svoj drugi po redu koncert, a da se publika provela fenomenalno i da je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta svedoče brojni snimci i fotografije.

Pročitajte: Fotografije NE LAŽU - TAJNA VEZA Cece Ražnatović i najatraktivnijeg učesnika Survajvera

Janez Herman

 

- Večeras želim da se sjajno provedete i da kući odete srećni i nasmejani - rekla je Anastasija, a potom zapevala svoj hit “Rane” koji na najvećoj muzičkoj platformi ima oko 85 miliona pregleda.

Nakon više od sat vremena, Anastasija je pozdravila publiku, a oni su dozivali Ražnatovićevu u želji da otpeva još nekoliko pesama. Isto veče u klubu u kojem je nastupala Anastasija, bilo su pevačica Marina Visković i reper Gazda Paja koji su održali svoje nastupe. Nakon održnih koncerata Svetlana i Anastasija zaputile su se u Beograd, gde će se tokom popodnevnih časova pojaviti na izborima i dati svoj glas. 

Josip Andjić

 

 

Komentari (0)

Loading