Celebrity News

Život je nije mazio: Gordana Ilić borila se sa ljubavnicama muža Miroslava i svekrvom koja je NIJE PODNOSILA

Majka Miroslava Ilića od početka snahu baš i nije volela

Život je nije mazio: Gordana Ilić borila se sa ljubavnicama muža Miroslava i svekrvom koja je NIJE PODNOSILA

Još pre nego što je snimio prvu pesmu Miroslav Ilić stao je sa svojom suprugom Gordanom pred oltar. Brak koji traje više od pola veka prošao je kroz veoma turbulentne faze, koje su zbog velike ljubavi i uzajamnog poštovanja uspešno prevazišli. Ipak, prva prepreka na zajedničkom putu bila je majka Miroslava Ilića.

Kako je jednom prilikom sam otkrio, pevaču je majka zamerala što se Gordanom oženio tako rano.

‒ Majka Milica nije bila srećna što sam napustio studije elektrotehnike u Skoplju i mlad se oženio ‒ rekao je Ilić.

Pročitajte: Isplivala još jedna afera, Gordani je srce slomljeno - Mira nije jedina, Miroslav je varao ženu i sa OVOM POZNATOM VODITELJKOM (FOTO)

Gloria

 

Osim što majka Miroslava Ilića nije prihvatila Gordanu, uz njegovu popularnost koja je došla nakon svega dve godine braka, došle su i priče o brojnim aferama, zbog kojih je njihov brak prošao kroz nekoliko kriza.

O poteškoćama sa kojima su se suočili, Gordana je svojevremeno otkrila:

‒ Svađali smo se oduvek, ali najčešće oko nekih sitnica u vaspitavanju dece, da li je pas na vreme izveden u šetnju, da li je nešto tamo gde sam ostavila ili nije. Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Miroslav je, tokom prepirki, uvek prvi popuštao. Ja sam tvrdoglava, dupli Ovan u u horoskopu. Obično mi kažu: „O bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom.

 

Komentari (1)

Loading