Celebrity News

Isplivala još jedna afera, Gordani je srce slomljeno: Mira nije jedina, Miroslav je varao ženu i sa OVOM POZNATOM VODITELJKOM (FOTO)

Afera Miroslava Ilića sa Mirjanom Antonović pala je u senku nakon ispovesti Vlade Perovića, koji je otkrio da je Miroslav suprugu Gordanu varao i sa našom poznatom voditeljkom

Isplivala još jedna afera, Gordani je srce slomljeno: Mira nije jedina, Miroslav je varao ženu i sa OVOM POZNATOM VODITELJKOM (FOTO)

Problemima Miroslava Ilića nikad kraja. Osim što već neko vreme Mirjana Antonović na sudu želi da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina, sada je isplivala i nova afera Miroslava Ilića.

Naime, Vlada Perović otkrio je neke detalje sukoba sa Mirjanom Antonović, ali i još jednu aferu Miroslava Ilića.

– Mira Antonović se ljuti na pogrešnu osobu jer se sa Miroslavom Ilićem nisam video petnaest godina. Zapravo, jesam sada, ali zbog ove situacije. Ja Antonovićku nisam uvredio, ali ona mene jeste vređala po tviteru i ostalim društvenim mrežama. Ja sam samo rekao da ona nikada nije dolazila sa Miroslavom kod mene i ostajem pri tome. Ja sam nju jedne noći otpratio do hotela i sa njom popio piće u hotelu, sutradan je otputovala. Miroslavu sam rekao da sam je odvezao, a on mi je odgovorio: ’Dobro si uradio, jesi bar bio sa njom?’ Na to sam mu objasnio da mene ne interesuje njegova devojka - rekao je i dodao da nijednog momenta nije demantovao da je Devin Miroslavov sin:

Pročitajte: Otkrivamo TAJNI PLAN ljubavnice Miroslava Ilića da mu UNIŠTI PORODICU I ŽIVOT, evo zašto je umešana i Lepa Brena

Ata Images

 

– Nikome nikad nisam rekao da sam bio sa njom, kao što nisam rekao da Devin nije sin Miroslava Ilić. Pa nisam ja lekar da znam ko je čiji sin! Ja se bavim nekretninama, radim sa Rusima, prodao sam Dugu, zatim sam otvorio Dunavski cvet, a posle toga Lakostu, radio sam sa najvećim zvezdama – Cecom, Miroslavom, Kalemberom, ja sam bio najbolji menadžer tog vremena - rekao je on, a onda je usledio šok:

– Na sudu ću reći da je Miroslav Ilić tada u moj lokal dolazio sa Suzanom Mančić, sa kojom je i bio, a ne sa Mirom. Suzana je jedna moralna žena. To je bilo kada je Miroslav radio koncerte sa Lepom Brenom, 81., 82. i 83. Nije hteo da dovodi Suzanu kod mene u lokal, znao je da je tamo puno paparaca. Imao je mnogo devojaka u to vreme, sve su padale na njegov šarm. Ne znam da li će Suzana da svedoči na sudu, nisam pričao sa Miroslavom o tome.

 

 

Suzana Mančić u svojoj autobiografiji priznala je da je imala strasnu vezu sa poznatim, oženjenim muškarcem, ipak, za "Svet" je otkrila da svedočenje bivšeg supruga Lepe Lukić neće potvrditi, jer ne želi da komentariše gluposti.

Komentari (1)

Loading
Marina

04:04 07.04.2022

"Dobro si uradio, jesi bar bio sa njom?’" Kakav bedan komentar od jednog čoveka. Tek sada stvarno ne razumem Mirjanu zašto pošto-poto želi da dokaže da je Miroslav otac njenog sina. Ja bih na svaki način želela da zaboravim tu činjenicu. Ko želi takvog čoveka, koji je u stanju da tako nešto izgovori, za oca svog deteta.