Celebrity News

Brak se raspao u paramparčad! Nikad viđene fotografije sa prvog venčanja Jelene Jovičić, mladoženja moćan, kuma SLAVNA GLUMICA (FOTO)

Venčanje Jelene Jovičić s pogledom na pučinu

Brak se raspao u paramparčad! Nikad viđene fotografije sa prvog venčanja Jelene Jovičić, mladoženja moćan, kuma SLAVNA GLUMICA (FOTO)

Jakov Simovic

U Arsenici, malom, ali simpatičnom mestu u Grčkoj u maju 2008. godine organizovano je venčanje Jelene Jovičić i Nenada Kovačevića, jednog od čelnih ljudi poznate beogradske turističke agencije. Čin sklapanja braka, u prisustvu članova porodice i kumova, obavljen je u manastiru Živonosni istočnik, koji pripada hilandarskom metohu, na pedalj do Svete gore. Mlada je za svedoka uzela koleginicu Milicu Milšu, a njen izabranik dugogodišnje prijatelja advokata Vladu Jelića.

Pročitajte: Posle razvoda čini sve da joj vrati osmeh na lice! Jelena Jovičić predstavila ćerku (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Za organizaciju tadašnjem zaljubljenom paru nije trebalo mnogo, svega nekoliko dana, a čitav koncept bio je mladoženjina ideja.
- Za iznenadno venčanje u Grčkoj odlučili smo se jer je to bila želja mog supruga kojoj se ja nisam protivila. Prva dva dana proveli smo u Solunu, Saniju, Haniotiju i Atitosu, romantičnom selu smeštenom na litici iznad mora. Treći dan izdvojili smo za venčanje koje smo pripremili za kratko vreme, u želji da ono bude spontano
i intimno. Crkva u kojoj smo se venčali mala je i jedva da smo se svi smestili u nju, a otac Seram koji nas je venčao, bio je veoma blagonaklon. Svečani ručak potom organizovali smo u taverni na obali mora. Na meniju je bila tradicionalna grčka kuhinja u kojoj smo uživali uz zvuke buzukija. Samo mi znamo
koliko je bilo lepo i romantično izgovoriti tu reč da, čemu je najviše doprinelo prisustvo našeg sina Mateje. Bilo je dirljivo gledati ga kako nas posmatra - ispričala je za Story nakon venčanja Jelena.

Pročitajte: Jelena Jovičić razvela se po drugi put: Deci je rastanak teško pao

Privatna Arhiva

 

Venčanje Jelene Jovičić, po rečima glumice, bilo je izuzetno lepo, ali budući da se glumica ubrzo razvela čini se da joj brak nije godio. Nakon razvoda stala je na ludi kamen sa Sašom Vujisićem od kojeg se nešto kasnije takođe razišla.

 

Komentari (0)

Loading